Николета Лозанова разкри най-страшния ден от живота си, когато е трябвало да...

Николета Лозанова разкри най-страшния ден от живота си, когато е трябвало да...

Николета Лозанова разкрива в автобиографичната си книга едно от най-кошмарните преживявания в живота си. Тя споделя, че се е стараела да изглежда добре още от ученическите си години и е приемала това като своя лична потребност. Лозанова спестявала пари от тези, които са ѝ давали за закуски, за да си купува дънки.

Родителите ѝ не забелязвали, че колекцията от дънки набъбва, но това траело до един момент. „Дадох си сметка, че ще ме усетят. Баща ми беше облепил цялата касичка с тиксо, нямаше отваряне. Мислех си как един ден ще я вдигнат и ще разберат, че парите липсват.

Скандална миска се превърна в клонинг на Николета СНИМКИ 

"От мен се очакваха обяснения, а аз мълчах. Баща ми каза, супер строго, да се приближа. И тогава, за първи и единствен път, не се сдържа... не ме удари, но ме хвана за блузата и я скъса. Аз умирах от срам и чувство за вина и само мълчах.

Николета Лозанова взриви: Всички момиче сме клонинги, приличаме си

Дума не пророних, а те не спираха да ме разпитват къде са парите… Когато ми признаха, че са се притеснили да не съм се забъркала с наркотици, им обясних всичко. За да ми повярват напълно, заведох майка ми на пазара, а там от всяка сергия продавачките ми махаха и ме поздравяваха. Тогава осъзнах, с още детския си мозък, че лъжите не носят полза, те са истинска мъка за този, който си служи с тях.

След този случай никога не съм прибягвала до хитрост или манипулации, за да получа нещо материално. Ако си спечеля парите, ще си купя каквото искам, ако нямам възможност, просто ще се откажа", пише Николета./show.blitz.bg

 

Коментирай

дядо шарко

дядо шарко 14.07.2022 13:17

моят коментар е.Голям миндил

Batio

Batio 14.07.2022 13:25

Стига,че я знаят на пазара

.....

..... 14.07.2022 14:34

реших че ще кажеш кога ти направиха сефтето във Факултето....

Аз с моите

Аз с моите 15.07.2022 8:56

спестени от закуски купувах подаръци на близките за празниците.

баста

баста 15.07.2022 9:19

Като малка крадла,като пораснала...проститутка.

милано

милано 26.09.2022 11:05

е селския факултет помияр сервирам и всеки ден сьм готова да се тьртя

кво

кво 26.09.2022 11:07

има6 да ти се открадне