Николета Лозанова пръсна хиляди за 7-ия рожден ден на Никол! (СНИМКИ)

Николета Лозанова пръсна хиляди за 7-ия рожден ден на Никол! (СНИМКИ)

Николета Лозанова отново напомни за себе си, но този път в центъра на събитията не беше тя, а дъщеря й Никол. Малката чаровница стана на 7 години и бе изненадана от популярната си майка с вип бутиково парти.

Плеймейтката пръсна хиляди, за да създаде истинска приказва обстановка за щерка си. Разбира се, двете блеснаха и в специална празнична фотосесия.

Колкото повече расте, толкова повече малката Никол заприличва на своята майка – не само визуално, но и поведенчески. Тя позира досущ като модел пред обектива, освен това още отсега си мечтае един ден да направи шеметна кариера на модния подиум, където да дефилира като принцеса.

Николета Лозанова проговори за отношенията си с Роналдо!

„Често пъти околните ме питат, как успявам с лекота да пиша своята житейска приказка толкова вълшебна и красива?! Простичко е! Вече цели 7 години гледам живота през очите на Никол, смея се с нейния смях, плача с нейните сълзи! Тя ме научи да не се страхувам „от тъмното” и да се радвам на „дъгата след бурята”! Обичам те, мое всичко и ти обещавам да превърнем приказката „Никол в страната на чудесата” в любима класика!”, пък написа майка й Николета в социалната мрежа./show.blitz.bg

 

Коментирай

а пък скоро

а пък скоро 02.04.2019 18:08

ще я пръснат хиляди по пример на майка й.

Даная

Даная 07.04.2019 22:30

Много хубав рожден ден