Николета Лозанова проговори за отношенията си с Роналдо

Николета Лозанова проговори за отношенията си с Роналдо

Николета Лозанова успя да превърне името си в марка, без значение дали е хулена или обичана. Всяка нейна крачка се следи и копира, а с отварянето на устата си е сътворила не един или два скандала. 

Безспорно най-обсъжданата тема е свързана с мъжете в леглото й. Името й е спрягано с едни от най-богатите и красиви мъже в България. Но неотдавна, както "ШОУ" писа първи, тя направи истинска сензация след като се намърда в леглото на Кристиано Роналдо. 

Дълго време плеймейтката мълчеше по темата. Нито призна, нито отрече тази новина, а даде поле за изявя на всички фантаьори от медийния свят. След като темета отшумя, половинката на Ники Михайлов реши отново да припомни, че е била интимна с известния футболист. 

В интервю пловдивчанката бе запитана Кристиано или Неймар харесва повече. "Тук няма да ви казвам дали е от личен опит (усмихва се), но пък казвам: Роналдо!", бе лаконичният й отговор пред marica.bg. С едно изречение Николета потвърди новината на "ШОУ"  отпреди близо 4 години, която стигна дори до световни медии. 

Срещата им с Роналдо съвсем не била случайна, а предварително уговорена. Нападателят на „Реал” (Мадрид) поискал да се запозне с нашенката, след като случайно попаднал на нейни снимки. По неговите думи Николета безумно много приличала на бившата му Ирина Шейк, която си остава любовта на живота му. На Николета не й трябвало много и хванала първия самолет за звездната визита и тайна среща с Кристиано./show.blitz.bg
 

 

Коментирай

Читател

Читател 26.02.2019 14:18

ТАКА Е СЪС СКЪПО ПЛАТЕНИТЕ ПРОСТИТУТКИ. НЯМА ЛОШО.НАЙ-ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ.

Стан

Стан 26.02.2019 15:44

Дали я е онодил ханално.Да не го съди сега като Майоргата за повече пари

йокин

йокин 26.02.2019 15:54

Не е за вярване,4г,ДА НЕ СЕ ПОХВАЛИ ПУБЛИЧНО.

taka e

taka e 26.02.2019 17:02

Мощен лек срещу гъбички по ноктите на краката ги премахва завинаги !Ако страдаш от тази досадна болест опитай този спрей - може да се спасиш от страданията завинаги !https://bit.ly/2MeYnMx

фифи

фифи 26.02.2019 19:49

според мен не прилича на Ирина Шейк а на Джон Траволта....и Роналдо я еба в Дубай

nsp

nsp 26.02.2019 20:00

Вие луди ли сте - Божинов,Михайлов и Роналдо баджанаци? Ами сложете и Марадона...

Язека

Язека 26.02.2019 20:41

Като знам, как обича да ги оправя анално направо ми става жал за Николетка. Прекръшил е нашето момиче!

DIMITROVA

DIMITROVA 03.04.2019 11:10

Абе вие добре ли сте??? Роналдо и Николета.....що за извращение. Той не се мрази, за да си причини такава гняс.