Николета Лозанова предизвика фурор с тази гола СНИМКА 18+! Даде отговор на въпроса дали е бременна

Николета Лозанова предизвика фурор с тази гола СНИМКА 18+! Даде отговор на въпроса дали е бременна

Безспорно Николета Лозанова е най-успешната плеймейтка и колкото и да е неприятно за някои това, половинката на Ники Михайлов определено знае как се прави и успява във всяко начинание. 

Вероятно няма да ви изненадаме, ако кажем, че има нова гола нейна снимка в социалните мрежи. Да, но така никога досега не сте я виждали. Сочената за една от най-красивите и успешни българки лъсна чисто гола на скандална снимка от банята. 

През последните месеци тя и половинката ѝ Ники Михайлов доста често пътуват по различни екзотични места, а снимките, които споделя с милионите фенове, са наистина убийствено секси. Няма да си кривим душата - красотата на родната плеймейтка е всеизвестна из целия свят. Футболният състезател явно няма нищо против тези кадри - сигурно дори е горд с това. 

 

На новия горещ кадър на Николета, с който пожела успешна седмица на последователите си, я виждаме гола на вратата на банята. Прави впечатление тънката талия на звездата, което вероятно отговаря на въпроса дали е бременна. 

Николета е от малкото звезди, които нямат против да се пише за тях, дори и негативно. Лозанова отдавна е разбрала, че лоша реклама няма и всички хейтъри работят отлично за нея и подпомагат популяризирането на нейния имидж и съответно на марката й козметика, която разби конкуренцията на пух и прах./show.blitz.bg