Никол Станкулова побесня! Пак я забъркаха в нагла измама! СНИМКА

Никол Станкулова побесня! Пак я забъркаха в нагла измама! СНИМКА

Никол Станкулова побесня, след като за пореден път името й бе забъркано в скандална измама. И в този случай обаче, истината е последното, на което може да заложите.

Лицето на синоптичката от Нова тв се разпространява в мрежата на реклама за добавка за експресно сваляне на килограми. Както знаем Станкулова наскоро роди второто си дете и вероятно мнозина си мислят, че прави всичко възможно, за да си възстанови предишната форма.

Ето как изглежда Никол Станкулова само месец след раждането СНИМКИ

Но това не означава, че пие мними добавки за отслабване. "За една седмица свалих 10 килограма", гласи рекламното съобщение с лицето на блондинката, а тя побърза веднага да алармира от профила си, че това е поредната нагла измама.

Никол Станкулова се тресе от страх след второто раждане, защото иска да... СНИМКА

"През последните две седмици получих над 200 запитвания за този продукт - искам да кажа, че не участвам в тази кампания и не използвам тези продукти", заяви Станкулова и изрази и други притеснения, свързани с качеството на продаваните лекарства. Последователите й, които са се опарили от кофти хапчетата, разкриват, че има случаи и на натравяне.

"Оказа се, че лекарствата са опасни и вредни и вече има потърпевши, които са попаднали в токсикология вследствие на употребата им! Затова, моля ви, пазете се, не ги купувайте и не ги ползвайте", предупреждава синоптичката./show.blitz.bg

Коментирай

рокоси фреди

рокоси фреди 14.01.2022 13:07

отслабнала е от ежедневните клизми.

Защо не се

Защо не се 14.01.2022 22:54

допускат коментари на статиите за Дюбелан?

ОСМАН БЕГ

ОСМАН БЕГ 15.01.2022 0:16

СТАНКУЛОВА НЕ Е РОДИЛА! СТАНКУЛОВА СЕ Е ОКУЧИЛА! :)

KARAIBRAHIM

KARAIBRAHIM 15.01.2022 0:21

И ELSA HOSK И ДЖИДЖИ ХАДИД СЕ ОКУЧИХА. ОСЪДИХ ГИ НА С М Ъ Р Т ЗАМИНАВАШ ПРИ ТЯХ! :)