logo

Нети изби рибата в този вид СНИМКА

Нети изби рибата в този вид СНИМКА

Антоанета Добрева-Нети цяло лято не спря да показва в каква топ форма се намира с горещи кадри от родното Черноморие, а сега направи така, че последователите й в социалните мрежи направо да загубят ума и дума.

Актрисата и певица качи в профила си снимка, на която е особено съблазнителна, въпреки че никаква част от прелестите й не е на показ. Половинката на Дони спря дъха на феновете си в този вид и сподели нещо важно.

Изненада! Ето какво прави Нети, докато Дони е на море...

Тайна любовна афера между Ласкин и Нети взриви мрежата СНИМКИ

"Спящата красавица" на първо място в класацията за независими български изпълнители "НОВО 10+2". Благодаря от сърце! Ще се радвам, ако имате време и отново ме подкрепите", пише Нети, а последователите й веднага се съгласиха да я подкрепят, особено впечатлени от външния й вид на кадъра./show.blitz.bg

Коментирай

!?!?!?

!?!?!? 13.10.2020 18:13

Може ли да започна вече да дишам,защото ми спра дъха от вида ѝ?

Veni

Veni 15.10.2020 4:36

Това е един ужас Моля спрете Каква красота просто погледнете каква красота едни кости от раменети до краката Не това е страшно за гледсме

Пълнач на кървавици

Пълнач на кървавици 15.10.2020 6:08

Това че е слаба и руса не значи че е сексапилна! Този гадавър на снимката и оня кудуп Ива Екимова са най-отблъскващите жени в публичното пространство.

Ох, ох

Ох, ох 15.10.2020 6:33

В дупарата дава ли?

Чунчо Бг

Чунчо Бг 16.10.2020 6:40

Много е измършавяла ,но все още е впечатляваща Жена и Актриса. Още има много вятър в Нея. Надявам се момчето Дони да е качва по често на койрука , че ще му одмъкнат амджика на гьоторе и да и дава да яде повече , че кои ще се въргаля с Кокъл ?