logo

Нещо невероятно се случи с Кристин Илиева! СНИМКА

Нещо невероятно се случи с Кристин Илиева! СНИМКА

Кристин Илиева мина през неописуем ужас, видя смъртта в очите, но любовта й към живота прави чудеса.

Красивата моделка сбъдна мечтата си да се види отново пред обектива, след като бе отписала подобна перспектива в живота си.

Нова драма в живота на Кристин Илиева!

След жестокия автоинцидент през март миналата година, след който Кристин Илиева претърпя серия от сложни и тежки операции, след които имаше вероятност дори да не проходи, ето, че тя показва какъв боец е всъщност.

Изненада! Кристин Илиева излъга жестоко за Дивна!

"Сбъдната мечта! За мен това е най-голямото постижение в кариерата ми. Преди около месец си зададох следния въпрос: “Каква е мечтата ти?”

Кристин Илиева възмути мрежата с нагла постъпка СНИМКИ

Естествено, това е да се възстановя и да водя нормален начин на живот, но в професионален план, каква е мечтата ми?!", споделя с вълнение в социалните мрежи моделката. И добавя:

"Не знаех, изгубих надежда. Нещото, което винаги ме е жегвало, карало ме е да се чувствам жива, да бутам нагоре и все по-нагоре, вече беше толкова далеч. Бях се отказала.

Приятели ме питат дали ще продължа да снимам, отговорът ми беше “Едва ли”. Всеки се опитваше да ме подкрепи, но когато не го практикуваш, не се чувстваш уверен и самочувствието ти го няма, не мислиш, че ще стане. Е, чудото стана!

Дивна: Бях отписала себе си, отказвах да приема, че има живот оттук нататък!

А сега вярвам в себе си повече отвсякога и това, че да мечтаеш и да се бориш, винаги води до добър край! Колкото повече го искаш, толкова повече скъсяваш дистанцията!

Пожелавам на всеки от вас да не спира да преследва мечтите си и да вярва в себе си!"./show.blitz.bg

Коментирай