logo

Неочакван обрат съсипва Башар Рахал, гаджето му се... СНИМКИ

Неочакван обрат съсипва Башар Рахал, гаджето му се... СНИМКИ

На Башар Рахал май не може да му е съвсем като по мед и масло на любовния фронт, ако съдим по това, което се случва в разгара на лятото между него и актуалната му приятелка.

Гаджето на актьора Райна Караянева демонстрира прелести и събира тен на доста километри от него и изглежда двамата са си дали малко почивка един от друг.

Потрес! Гаджето на Башар Рахал с 12 операции на носа, присадиха й... СНИМКИ

Дали става дума за раздяла обаче, или за нещо временно, само времето ще покаже, но поне засега историята им изглежда доста противоречива и нестабилна, пише "Уикенд".

Башар Рахал бил приет по спешност в болница

В момента Рахал работи по нов филм, а през това време горещата блондинка, която преди време се разведе заради него, се препича на воля в южната ни съседка.

Всъщност слуховете за раздялата на ливанеца и гаджето му тръгнаха дни, след като стана ясно, че Райна е претърпяла странен инцидент с велосипед, заради който в "Пирогов" са й направили цели 12 шева на главата. Оказва се, че това е вторият път, в който я шият, в рамките на съвсем кратък период от време.

Месец по-рано пак там й правят 8 шева на ръката, а малко преди да съобщи за премеждията си, бившата манекенка пусна в социалните мрежи противоречиви послания като:

"Всяко действие генерира енергийна сила, която се връща при нас в подобен вид", както и снимка на изхвърлени тоалетни чинии, придружена с текст: "Напиши в коментар нещо/някой, за което се сещаш, гледайки снимката...".

Башар Рахал е неузнаваем, а причината повече от скандална СНИМКА

Не стана ясно какво и кой е ядосал Райна, за да отправи тя подобни послания, но малко след тях се разбра, че е заминала на почивка зад граница, докато Башар е останал на работа в България./show.blitz.bg 

Коментирай

Знаеща

Знаеща 14.08.2020 9:55

Голяма примадона ,нищо неправеща

Вики

Вики 15.08.2020 0:12

Операции

Само с вирната глава не става

Само с вирната глава не става 15.08.2020 14:23

И този "актьор" е вирнал главата, иначе тъп ипосредствен та дрънка, но самочувствие до небето!

Гошо

Гошо 16.08.2020 12:47

Смях до скъсване.....пълни бездарници,търсещи слава ...без да могът да дадат нещо!!!!!