Башар Рахал бил приет по спешност в болница...

Башар Рахал бил приет по спешност в болница...

Известният актьор Башар Рахал го закъса доста сериозно със здравето и на това се дължи внезапното му отслабване, а не на усърдни тренировки, както си мислехме доскоро

По време на извънредното положение на актьора му се наложило да тича от кабинет на кабинет, цял месец ходене по мъките и упорито лечение. 

Любовница натиска Башар Рахал да се разведе

"Един малък ад за мен приключи. В продължение на месец се занимавах със спукан бъбрек , камъни и още куп тъпотии, които ме споходиха. Пиша този пост заради две неща. 1. Пазете се. Доста пропуски имаме в тялото си като такова. От тъпотия може да страдаме дълго и болезнено. 2ро. Имаме прекрасни лекари, за които искам да ви разкажа", пише Рахал. 

 

Великден Башар прекарва в Габровска болница със зловещи болки. " Не мога да не споделя, че в рамките на един час се събраха цял екип и ме подготвиха за интервенция. Искам да споделя имената на всички замесени: Д-р Боян Киров, който откри, че нещо не е наред и не е просто бъбречна криза. Д-р Светлана Петкова, която се появи усмихната в 10 вечерта, два часа преди Великден и седна зад Скенера. Моят нов приятел Д-р Георги Атанасов, който заедно с целия си екип и усмивка на уста , скромност и професионалъзъм направи всичко така добре, че сега отново съм здрав , и усмихнат", разказва той. 

И допълва: "Цял месец му досаждах от вкъщи с въпроси и той нито един път не се направи на зает. Разбира се, не мога да пропусна очарователния 83-годишен супер отдаден Д-р Дичев, който разказваше всеки път невероятни исторически факти. Екипа от сетри Нина, Мария и всички, които показаха почти майчина любов към мен". 

"Тук е момента да кажа най-важното нещо. И това ...Повярвайте ми, наблюдавах ги внимателно непрекъснато. Тези хора се държаха с всички пациенти така. Понеже знам какво ще кажат хейтърите... Не беше специално отношение, защото съм публична личност", заключва Башар, който вече си е вкъщи със значително по-добро здравословно състояние./show.blitz.bg

Коментирай

а Райнето Караянева

а Райнето Караянева 22.05.2020 10:43

на сухо ли е била цял месец?

йоана

йоана 23.05.2020 5:39

Като се разболея ще ходя да се лекувам в Габрово .

Гого

Гого 23.05.2020 9:40

Голям грозник и мръсник,многоженец