Ненчо Балабанов си призна: Заблуждавал съм хора по телефона и...

Ненчо Балабанов си призна: Заблуждавал съм хора по телефона и...

Ненчо Балабанов бе гост през уикенда в "На фокус с Лора Крумова" по Нова тв и направи повече от колоритни, и със сигурност неочаквани, признания, голяма част от които свързани с новата му роля на водещ на култовото предаване "Сделка или не".

"От малък започнах с имитациите, имитирал съм близките ми, учителите ми. Моят професор, Румен Рачев, който ме прие заедно с проф. Жени Пашова, а също така и проф. Любо Гърбев… Но проф. Румен Рачев имаше много специфичен тембър и мимики и една от първите ми имитации беше той. Заблуждавал съм и хора по телефона. Звънял съм на наши общи приятели и колеги и сме се шегували, но не съм спекулирал с политически имитации", призна Балабанов.

Ненчо Балабанов хвърли бомба за предстоящото раждане на жена му

"Напоследък много хора ме спират и ме питат за "Сделка или не" и кога ще "паднат" 100-те хиляди лева. Отговарям им: "Когато дойдете и ги отворите!" Хората много се вълнуват и гледат предаването, за което съм супер щастлив и благодарен. Все пак в шоуто имаше елемент на унаследяване – след 7 години то се завърна с нов водещ. Всички знаят, че когато нещо е вървяло с един водещ, а след това се върне с друг – винаги има сравнение, изисквания…", добавя още той.

Актьорът и тв водещ сподели още, че е приел предложението и след заснемането на две демо предавания, в които се забавлява и се усеща в своите обувки. "Колкото и пари да печеля, ако не ми е забавно, това няма да бъде работа за мен. И не бих я приел. Има участници, които са близо до голямата награда. 100-те хиляди са им трудни, защото това е интересен слалом между 24 кутии.

В шоуто имаме 24 кутии със суми от 1 стотинка до 100 хиляди лева – начин на манипулация няма. Сумите са разположени произволно и от теб, когато излезеш да играеш, зависи доколко разчиташ на интуицията, на късмета си и на верните решения. Защото има решения, които трябва да взимаш през играта.

Ненчо Балабанов и Катрин в очакване на бебето, показаха... СНИМКИ

Банкерът звъни и казва: "Я, размени, тука тая кутия или ти предлага препятствия. Няма никаква тенденция в това кой печели. Няма и нищо сигурно, защото има хора, които идват и играят с рождената дата на жена си, на детето, с датата от сватбата си… Донякъде това върши работа, а после започват да валят високите суми. Трудно е да изградиш стратегия, която да те отведе до 100-те хиляди лева.

Това, което бих направил аз, ако съм играч, е да следвам интуицията си в настоящия момент. Никой не знае какво има в кутиите, случвало се е в кутията на участник да има 50 хиляди лева, друг път – 100 хиляди. Защото те се избират на произволен принцип. Теглят си номерче и играят със съответната кутия.

Аз лично съм печелил от "Бинго", но само една линия и дребни суми от фишове, веднъж годишно. Никога не съм разчитал на такъв тип доходи и печалби. Винаги съм работил и така съм изкарвал прехраната си. Но винаги съм се питал как може да бъде интересно това шоу, а сега от страната на водещ съм убеден защо е такова."/show.blitz.bg

Видео може да видите ТУК

 

Коментирай

........па

........па 25.09.2023 12:02

Същият досадник като Рачков.

КРИВОДОЛСКИ БИК

КРИВОДОЛСКИ БИК 25.09.2023 12:07

КОЛКО ЛИ МНОГО НЕЩА Е ОБЛИЗАЛ ТОЯ ПУРКО?

баба ти

баба ти 25.09.2023 13:00

стига ни набутвахте този тъп .досаден селяк

Гудата

Гудата 25.09.2023 20:48

го еба в гъзъ и тъпото му предаване!

.....

..... 26.09.2023 6:35

Голям сухар-нищо не му се получава!

Завистлив тъпунгер

Завистлив тъпунгер 26.09.2023 8:48

Ненчо,Рачков и Геро са номер едно!!!Завистливите и умиращи от яд тъпунгери ,могат да си гледат това което и ги влече и не е нужно да плюят,обиждат и завиждат на по-успелите от тях!!