Ненчо Балабанов хвърли бомба за предстоящото раждане на жена му

Ненчо Балабанов хвърли бомба за предстоящото раждане на жена му

Актьорът и тв водещ Ненчо Балабанов и съпругата му Катрин Русева са в трескаво очакване на дъщеричката си. Бебето трябва да се появи на бял свят съвсем скоро и това е най-вълнуващото събитие в живота на Ненчо. 

Броени дни преди да стане баща за втори път, популярният актьор хвърли страшна бомба относно предстоящото раждане и неговите нагласи. 

Той обмисля възможността да присъства при раждането, но само в началото, след което ще излезе и ще изчака пред родилното отделение. Вероятно няма да може да издържи гледката докрая, както се случва при голям процент от мъжете, които предпочитат да оставят половинките си сами и да не си причиняват тази гледка. 

Това е много вълнуваща година за актьора и водещ, тъй като освен, че ще става баща за втори път, той започна работа като водещ на популярното телевизионно шоу "Сделка или не". Освен това, той тръгва и новия сезон на сериала "Ол инклузив".

Балабанов вече има син от предишната си връзка, който вече е голям. Той стана баща за първи път на само 25-годишна възраст и още неосъзнавал какво му се е случило. Но пък е изключително близък със сина си и твърди, че са най-добри приятели./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

КРИВОДОЛСКИ БИК

КРИВОДОЛСКИ БИК 23.09.2023 10:39

ДОКАТО СЕ РАЖДА БЕБЕТО ТОЙ ЩЕ ПРОВЕДЕ СЛЕДСТВИЕ ЗА УСТАНОВЯВАНЕ КОЙ Е БАЩАТА.

Фънки

Фънки 23.09.2023 17:29

детето ще му казва-Дядо

баба ти

баба ти 23.09.2023 17:31

много селска физиономия-жалко за детето

НЕЛИ

НЕЛИ 24.09.2023 1:13

КОГА Е СПАЛА БЕЗ ГАЩИ ПОСЛЕДНО

фен

фен 24.09.2023 7:54

Бомба,щеше да е АКО ТОЙ БЕШЕ БРЕМЕНЕН,ПРЕД РАЖДАНЕ!!!