Не е за вярване какво е работела Гергана Стоянова преди да стане известна с гласа си

Не е за вярване какво е работела Гергана Стоянова преди да стане известна с гласа си

Гласът на Гергана Стоянова със сигурност е по-известен от самата нея, но и самата тя едва ли има нещо против да е така. Чаровната актриса, която често чуваме в дублажите на множество филми и сериали, е разпознаваема дори и за незрящите.

"Случвало се е на улицата някой незрящ да ме чуе и да попита: Може ли да ви огледам? След което започва да опипва лицето ми", бе споделила преди време в тв интервю брюнетката.

Гергана Стоянова смрази с тази история за сина си СНИМКА

Вероятно ще е любопитно за мнозина да разберат, че преди да се захване с тази професия, Гергана Стоянова е завършила моден текстил и първата й работа е била като шивачка. Заради това и дълги години дрехите, които носи, са лично изработени от самата нея.

Гергана Стоянова пострада лошо при инцидент със... СНИМКА

"Преди години имах шивашко ателие и сама шиех почти всички дрехи, които носех. Честно казано капризите и претенциите относно облеклото ми създаваха истинско приключение, когато се случваше да пробвам нещо в магазин", връща с усмивка лентата назад актрисата, която винаги е облечена елегантно./show.blitz.bg

 

Коментирай

Нашия

Нашия 04.01.2023 12:12

Че какво не е за вярване, че е имала ателие и е умеела да шие? Браво на жената! Щеше да не е за вярване, ако е работила в мините като забойчик , т.е. да е копала руда или въглища с ръцете си. :))).

Strina  Mika

Strina Mika 04.01.2023 22:53

Абе тъпаци от БЛИТЦ,няма ли друг начин да заинтригува хората?Ами с тези глупави ,тъпи заглавия?....

бай Генчо

бай Генчо 04.01.2023 23:02

Пурституирало е?

Ами кво толкова

Ами кво толкова 05.01.2023 7:33

и на 50 Герганчето е симпатяга. MILF. И кво като е била шивачка и самa си е шиела дрехите?! Алооо, Близ, айде малко по-сериозно!