Гергана Стоянова пострада лошо при инцидент с... СНИМКА

Гергана Стоянова пострада лошо при инцидент с... СНИМКА

Гергана Стоянова, която скоро ще гледаме отново като чаровната д-р Поли Грънчарова в хитовия медицински сериал "Откраднат живот", пострада лошо по празниците.

Актрисата и тв водещ, която редовно споделя с последователите си как протичат дните й и през какви моменти минава, този път ги накара да настръхнат от ужас. Причината е - нелеп инцидент на Нова година.

Гергана Стоянова разплака мрежата с тези думи СНИМКА

Вижте как изглежда Гергана Стоянова и какво предизвика в мрежата СНИМКА

"Вярно е, че имам 8 мехура от машата за къдрене. И сигурно една седмица ще ходя с превръзка. Ама накъдрих ли се с новата маша за навечерието? - НАКЪДРИХ СЕ! Стои ли вече четвърти ден цементирана? - СТОИ! Като я измия след един месец, ако все още имам коса, ПАК ще я накъдря за другия празник. Пък ако ще да ми се смъкне кожата и на двете ръце! Мхм. За красотата! Хип хип! Наздраве!", пише Гери в профила си в социалните мрежи.

Задава се сезон 11 на "Откраднат живот" СНИМКИ

От къдренето с маша чаровната актриса е получила изгаряне втора степен, но въпреки него не е загубила доброто си настроение и умението да се иронизира дори и в такъв момент./show.blitz.bg

Коментирай

Pit

Pit 07.01.2021 13:47

Коя е тази ??? Докога ще ни занимавате с глупости?

лиса алиса

лиса алиса 07.01.2021 14:15

До Pit тази е онази с чаровният глас от дублажа, която прави филмите приятни за слушане, но на нея едва ли й пука , че не я познаваш.

Суетата

Суетата 07.01.2021 15:11

Не прощава..

КУРЧОУ

КУРЧОУ 16.02.2022 7:10

Тая е дето казва сметките за телефоня.

И от навигацията:

И от навигацията: 16.02.2022 7:13

"... На следващото кръстовище дръжте в ОБРАТНА посока!"