Наум Шопов стресна феновете си с тази СНИМКА

Наум Шопов стресна феновете си с тази СНИМКА

Наум Шопов-младши вече е в пълна готовност за новия сезон на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", който стартира на 25 февруари в ефира на Нова телевизия.

И за да са емоциите пълни, актьорът, който наскоро стана баща за първи път, показа влудяваща снимка, която много стресира феновете му. На кадъра д-р Борис Тасев, както се нарича героят на Шопов в сериала, блъска разярен по стената, а на лицето му е изписан неописуем гняв или може би болка...

Горещи разкрития за новия сезон на "Откраднат живот"! Вижте кои нови лица влизат!

Новият сезон на "Откраднат живот" е със заглавие "Системата" и по всичко изглежда, че този път напрежението и динамиката в развитието на отношенията между героите, ще е до крайна степен.

Изписаха приятелката на Наум Шопов от болницата! Вижте как изглежда... СНИМКИ

"Живеем в система от сложни взаимовръзки и решения. За едни системата е пагубни, а за други животворна – това зависи от решенията ни. В новия сезон ще разгледаме медицинската професия като част от системата, в която всяка грешка може да бъде фатална. Ще видим и резултатите от несъвършенствата на здравната система.

Отношенията на лекарите също са свързани с този общ принцип – ще проследим нови любовни истории и радикалната промяната в живота на някои от героите", това разказа наскоро главният сценарист на сериала Христина Апостолова./show.blitz.bg

Коментирай

Аз Варна

Аз Варна 19.02.2020 10:50

Не знам защо,но страшно ми прилича на доберман.Грозен е нещо май.А пък и стези налудничави позьорски снимки -съвсем.Като нарочат някой„ парашутист” за читав и тръгнат да го поставят на пиедестал...смешно е.