logo

Наум Шопов-младши закъсал с парите

Наум Шопов-младши закъсал с парите

Наследникът на прочутия актьор Христо Шопов – Наум, никога не е търсил от родителите си материална подкрепа. След като навършил пълнолетие, той се изнесъл от вкъщи и започнал сам да се оправя в живота.

Младият актьор и дипломиран лекар признава, че е имало период, в който финансовото му положение не било никак цветущо, но и тогава не паднал духом, а търсил възможности  да излезе от материалната криза.

Наум Шопов издаде пола на бъдещото си дете СНИМКА

„Точно по това време с годеницата ми Теа празнувахме годишнина от началото на връзката ни. Бяхме на морето, а аз нямах пари да й купя скъп подарък, затова отидох до най-близката сергия и взех една обикновена малка раница за 15 лева. Нямах възможност да я зарадвам с нещо по-скъпо, но въпреки това, тя много хареса изненадата”, раказа Шопов във видеоканала си в Ютюб. И допълни, че половинката му и до днес носи раницата, защото за нея има сантиментална стойност, пише "Уикенд". Наум казва, че никога не е взимал пари от баща си, а се стараел със собствени усилия да напредва в кариерата. Когато получил възможност да участва в сериала „Откраднат живот”, бързо се съгласил, но не само заради хонорара. Макар че избрал медицината за своя основна професия, той се възползвал и от шанса да развие актьорския си потенциал – все пак произхожда от известна артистична фамилия, а като малък мечтаел също да се изявява на сцена.

Ето как Наум Шопов се готви да стане баща СНИМКА

Безспорен факт е, че докторската сага, излъчвана по Нова тв, донесе на Шопов широка популярност и му осигури материална сигурност. Междувремнно любимецът на зрителите успешно завърши медицинското си образование, готви се да гради кариера на пластичен хирург и се занимава с още куп странични дейности, които му носят стабилни доходи, та финансови проблеми сега изобщо не го тревожат.

Наум Шопов и Теа с общи банковите сметки!

Освен от сериала, Наум печели доста и от реклама на различни продукти в социалната мрежа, където има над 100 000 последователи. В болницата за активно лечение и спешна помощ „Пирогов” обаче работи като доброволец. Той кара стажа си в отдела по изгаряне и пластична хирургия, където всеки ден се сблъсква с тежки случаи на увреждане. „Пластичната хирургия не е само силиконови гърди и ринопластика. При мен са идвали хора с много сериозни проблеми”, коментира Шопов.

Не само кариерата, но и личният живот на Наум процъфтява. С годеницата му си купиха просторен апартамент, който в момента ремонтират и обзавеждат по последна мода, защото в края на ноември очакват бебе. /show.blitz.bg

Коментирай