Ето как Наум Шопов се готви да стане баща СНИМКА

Ето как Наум Шопов се готви да стане баща СНИМКА

Вече всички фенове, най- вече фенки на талантливия актьор Наум Шопов знаят, че той ще става баща. Годеницата му Теа е в напреднала бременност и скоро ще се роди първородната им рожба.

Изглеждат много щастливи от този факт. Попаднахме на снимка, на която се вижда как той целува бременното коремче на бъдещата майка на детето му и доказва тяхната безгранична любов.

Гаджето на Наум Шопов най-накрая показа бременното си коремче СНИМКА

Да бъдеш баща е голяма отговорност, която не всеки може да поеме. При Наум вече няма измъкване. Той е длъжен да се вземе в ръце и го е направил.

По време на лятната си почивка край брега на морето, с едната ръка секссимволът държи бутилка с бира, а в другата любопитно четиво за начинаещи родители. Книгата ще му помогне за отглеждането на новия член от семейството му. Очевидно младият Шопов има огромното желание да е безупречен баща, а бременността на Теа го е сварила неподготвен.

Наум Шопов и Теа с общи банковите сметки!

Преди няколко месеца актьорът от сериала "Откраднат живот" и Теа споделиха в социалните мрежи, че ще стават родители.Видимо двамата са щастливи от факта и вече сериозно се подготвят за щастливото събитие в края на годината./show.blitz.bg

Коментирай