Наум Шопов-младши изпоти мрежата с гола СНИМКА

Наум Шопов-младши изпоти мрежата с гола СНИМКА

Актьорът от "Откраднат живот" Наум Шопов-младши за кратко време се превърна в истински сексимвол. Младежът е любим персосаж от сериала, а последователите му в социалните мрежи се множат като гъби след дъжд. 

За никого не е тайна, че Шопов има хубаво тяло, по което припадат неговите фенки. Той от години е запален по фитнеса и здравословното хранене, а резултатът си личи. А последната му снмка хвърли в шаш неговите последователи.

Не си мислете обаче, че Наум не си похапва мазни банички, пици и други вредни храни. Отскоро с приятелката си Теа имат собствен блог, където разкриват част от тайните на здровословното хранене. Точно там обясняват, че няма нищо лошо човек да прегреши понякога с храната, стига да е в рамките на допустимото и след това да знае как да стопи натрупаните калории. 

Наум Шопов пръска чар на бензиностанция! Хвана маркуча и… (СНИМКА)

За съжаление на неговите многобройни почитателки, съвсем скоро любимецът им ще напусне сериала "Откраднат живот". Той иска да се развие като хирург наистина, след като преди година се дипломира. Не му стига ролята на лекар, иска му се в действителност да бъде такъв и да помага да хората./show.blitz.bg

Коментирай

Zritel

Zritel 08.05.2019 19:42

Tozi e mnogo smeshen. Osven tova e i prostovat. Pisnalo ni e ot nabutani mamini sin4eta - vrazkari. Dvoiki po biologia i zavurshva medicina. Absurdnata ni darjava ...

Доброжелател

Доброжелател 08.05.2019 19:48

Спомнете си дядо му! Велик актьор но с лабилна психика- вероятно и той на годините на внука си е хващал окото на колежките си. Години след това бе неузнаваем до потрес! Така че, Науме имай 1 - на ум!