Наум Шопов и Теа минават през истински ад заради нагли измамници СНИМКИ

Наум Шопов и Теа минават през истински ад заради нагли измамници СНИМКИ

Наум Шопов и жена му Теа Минкова преживяват истински ад наскоро заради нагли измамници. Актьорът и половинката му се оказаха брутално измамени от брокерска агенция, докато си търсели жилище.

Преди това звездната двойка обитаваше апартамент на родителите, който обаче станал тесен след появата на дъщеричката им Амая. С ясни и конкретни изисквания, младото семейство тръгнало на огледи, но се натъкнало на много некоректни хора.

Наум Шопов и Теа шашнаха с новия си дом СНИМКА

След няколко апартамента попаднали на жилище, което покривало всичките им критерии. Имотът буквално бил перфектен за тях, при това се продавал но изключително ниска за пазара цена. Точно това събудило съмнения у двойката, но след десетки убеждения и разговори, те все пак капарирали жилището, пише "Галерия".

Наум Шопов и Теа изтърваха първите стъпки на дъщеря си СНИМКА

Дали 1000 лв., за да се свали обявата от интернет и да не водят на огледи други купувачи. Междувременно започнали да обикалят по банки, за да изтеглят ипотечен кредит. Но точно благодарение на една от финансовите институции разбрали, че с този апартамент наистина има проблем. От там заявили, че в документите на имота има сериозни нередности, на които трябва да обърнат внимание.

Наум и Теа купуват апартамент за половин милион! Вижте колко печелят на месец

Оказало се, че апартаментът не е узаконен, тъй като няма акт 16. По първоначален план било огромно многостайно жилище разделено на два имота. Драстичната промяна обаче не била узаконена.

Наум Шопов фучи с кола за 150 бона СНИМКА

Излъгани и разочаровани Наум и Теа се отказали от сделката и започнали отначало обиколките по огледи. Междувременно двамата разбрали, че некоректната брокерска агенция използва имената им, за да привлича други клиенти. Затова Шопов и приятелката му наели адвокат, който предприел мерки срещу фирмата, за която все още не става ясно дали им е върнала обратно даденото първоначално капаро./show.blitz.bg

Коментирай

Абе

Абе 29.04.2021 10:52

Да им имам проблемите.

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 30.04.2021 15:59

И КАКВО ПОКАЗВА ТОВА, КОЕТО СА ПРЕЖИВЯЛИ? ЧЕ СА АМА МНОГО, МНОГО ТЪПИ ПАРЧЕТА!

Koko Sikisha

Koko Sikisha 30.04.2021 16:44

И къде точно е измамата тук, тези лигльовци май трябва да бъдат бити и ебани?