Наум Шопов и Теа изтърваха първите стъпки на дъщеря си СНИМКА

Наум Шопов и Теа изтърваха първите стъпки на дъщеря си СНИМКА

Актьорът Наум Шопов и неговата половинка Теа са едни от най-успешните инфлуенсъри у нас. Двамата използват социалните мрежи, за да информират последователите си за всяка своя крачка. 

Заедно с хубавите неща в живота си, популярната двойка често излага на показ и лошите неща, за да видят хората, че при известните също има проблеми. 

Наум и Теа купуват апартамент за половин милион! Вижте колко печелят на месец

Наскоро влюбените гълъбчета се ожалиха в нета, че са пропуснали първите крачки на дъщеря си Амая. Дотолкова са се вглъбили в това да снимат видеа и реклами, че прекарват все по-малко време с момиченцето, което наскоро навърши първата си годинка. 

 

Малката Амая решила да проходи пред погледа на баба и дядо, докато родителите й се разхождат в планината. 

„Уикенд - приказка. За първи път си откраднахме няколко почивни дни без детенце. Равносметката: доволни мама и тати и проходила Амая!“, пише Шопов в Инстаграм. А техни приятели ги съветват да не се радват, тъй като сега започва истинското тичане по нея и правенето на беля след беля./show.blitz.bg

Коментирай

1 На Ум

1 На Ум 22.01.2021 5:32

Последно, този прогресивно оплешивяващ актьор ли е или т. н. "доктор" ? Защото ако не едно от двете би следвало да е един позьор, за разлика от баща си, който е безспорен талант.

Нина Колева

Нина Колева 24.02.2021 0:59

Много сладко семейство...Пра внук на актрисата Мара Шопова,,внук на гениалния Наум Шопов,чието има носи,,внук на талантливия Христо Шопов,,,и т.н.Има невероятно красив генетичен код...Успех и здраве им желая