Наталия Симеонова разтърси с признание за личния си живот СНИМКИ

Наталия Симеонова разтърси с признание за личния си живот СНИМКИ

Името на тв водещата Наталия Симеонова винаги ще се свързва с емблематичното й предаване "Море от любов", в което тя е събрала десетки двойки. В личния си живот обаче, вероятно за изненада на мнозина, блондинката е сама, без мъж до себе си.

Въпреки несполуките на любовния фронт обаче, в скорошно интервю Наталия се оказа по-открита отвсякога, като не спести нищо от онова, което преживява от доста време в душата си.

Наталия Симеонова призна защо няма да се върне в телевизията

"Сама съм, нямам мъж до мен", заяви тя и след това пояснява, че така и не успява до момента да намери точния човек за себе си, въпреки че не се е отказала да го търси.

Наталия Симеонова и Денис Ризов се разведоха

"Имах връзки и след Денис Ризов, не е като да не е имало човек до мен. Но не обичам да говоря за личния си живот, нито за нещата които стават около мен", добави още чаровната блондинка, която преди години не оставяше нито един мъж равнодушен.

Ще се изненадате да разберете още, че въпреки че от години не е на екран, Наталия Симеонова не е спирала да развива себе си в най-различни други поприща. В момента, например, тя озвучава книги, а в последния си проект дава глас за аудио варианта на новата книга на Николай Йорданов "Не казвай на мама". Наталия написа и два текста за песни на бившата си изгора - рокаджията Станислав Сланев - Стенли, с когого дълги години бяха в обтегнати отношения, но ледовете вече са стопени, пише "Хотнюз".

Припомняме, че Наталия и Стенли бяха гаджета и творчески тандем в началото на 90-те, като тя е автор на текстовете на всички хитове на певеца от албумите "Сълзите на скитника" и "Пътят към храма".

Наталия Симеонова не стъпва в родния си град Плевен

"В момента се радвам най-вече на дъщеря си Виктория се и съм в прекрасни отношения с Денис Ризов, с когото сме разделени от много време, но душите ни ще си останат близки за цял живот", сподели Наталия на рождения ден на рокаджията, който в момента живее в САЩ и не смята се прибира у нас./show.blitz.bg

Коментирай

опс

опс 19.05.2020 14:06

Стенли се е разминал с удоволствието. Денис, и той се отказал. Сега дебеланката се доразвива самичка

анонимен

анонимен 19.05.2020 14:07

Тая не се ли пенсионира?

azkazax

azkazax 10.06.2020 14:55

Защо не започвате простотиите които публикувате с :аз простака ви пиша... Защо поставяте етикети на хората, какъв гъзар е Само. Я се погледнете в някоя лъскава повърхност, ето тогава ще видите прост гъзар.