Наталия Симеонова призна защо няма да се върне в телевизията

Наталия Симеонова призна защо няма да се върне в телевизията

От няколко години насам сякаш телевизиите тотално забравиха за Наталия Симеонова – водещата, която стана нарицателно за добрата фея закрилница на любовта. Не й помага очевидно дори факта, че има завиден тв стаж и то все в предавания с висок рейтинг.

В продължение на 10 години атрактивната блондинка беше водеща на „Море от любов” по bTV, след което продължи с „Предай нататък”. В по-минали години е била и репортер и водещ на новини по Нова телевизия, както и редактор на политическо предаване. Днес обаче, е много далеч от телевизията и както изглежда – няма никакво намерение да се връща в ефир.

Наскоро пред близки приятелки Наталия е споделила, че се чувства буквално омерзена от случващото се в родните телевизии и вече няма даже желание да се връща към старото си поприще. Въпреки че мнозина очакваха това все пак да се случи в някакъв момент.

Наталия Симеонова и Денис Ризов се разведоха!

Тв водещата обърна окончателно гръб на кариерата си, погнусена от практиките, които властват в гилдията. И не се притеснява да го каже гласно, независимо че за много от колегите й вероятно тези думи ще са повече от неприемливи.

„Телевизията, такава, каквато е в момента, ме омерзява. Не съм вярвала, че ще дойде момент, в който ще се срамувам от гилдията, към която принадлежа, защото винаги много съм си обичала работата и съм се гордяла с продукцията си”, възмутена е журналистката, която, припомняме, стои безработна от 2016-та насам./show.blitz.bg

Коментирай

Силвия

Силвия 08.02.2019 14:05

Абсолютно си права ,Наталия! Напълно те подкрепям и разбирам. / и аз съм Водолей/

Михо

Михо 08.02.2019 16:28

Така си е тука всичко е под сякакво ниво.И телевизия и цялата държава откъдето я подхванеш е батал... Права си е жената, харесвам Наталия

taka e

taka e 08.02.2019 18:40

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9

Иринчето

Иринчето 08.02.2019 23:26

Аз - като зрител - бях омерзена от таквиз като тази. Телевизията се прави от курви и тъпанари.

...

... 09.02.2019 6:29

Иска ми се пак да има нещо подобно на ''Предай нататък'', най-смисленото предаване за мен, в което се помагаше на хора от народа... Малко са такива предавания, които да ни учат на добро.

Кичка

Кичка 09.02.2019 7:51

Ще запълни екран напълно и няма да се вижда даже и часът!

valia

valia 28.03.2019 15:23

То туй вярно, ама си беше тъй и по твое време. Бе за пенсия сме вече, правичката да си го кажем.

Дани

Дани 20.05.2020 0:31

Харесвам я Тя правеше добри предавания и е много естествена ичаровна. Дано телевизиите прогледнат какво са загубили. Сега сме принудени да гледаме скапани предавания.