Натали Трифонова изненада с любовно признание и секси СНИМКА 18+

Натали Трифонова изненада с любовно признание и секси СНИМКА 18+

Красивата синоптичка на bTV Натали Трифонова, която предизвиква повече вниманието не с работата, а с визията си, призна нещо много любопитно за любовния си свят.

"Давам се само на един", това показа и написа в социалните мрежи блондинката, и именува кадъра с любимия си Дуан Хасан "Твоя".

Бомба! Натали Трифонова се изпусна за Цитиридис и Слави, и стана много горещо СНИМКИ

Натали и Дуан се познават от години, още от училище, но по всичко изглежда, че вече е назрял момента двамата да свият и семейно гнездо, поне ако четем между редовете на посланията на синоптичката.

Няма да повярвате с какъв младок върти любов майката на Натали Трифонова

И въпреки че тя все още не е получила нито пръстен, нито предложение за брак от своя възлюбен, смело го подканя по един или друг начин да се престраши да направи тази крачка.

Междувременно двойката редовно обикаля всевъзможни екзотични кътчета от света, където си подарява страстни и романтични моменти, независимо че Натали има зверски страх от самолети. До момента двамата са били в Куба, Френската ривиера, Санторини и на всякакви местенца със слънце, палми и коктейли.

Натали Трифонова събра погледите на Боровец СНИМКИ

"Вижте хората по света какви дворци правят за своите любими. Няма ли кой да построи за нас такива палати и така да засвидетелства любовта си", обърна се Натали към колежката си Диана Любенова, намеквайки дебело какво трябва да направи Дуан за нея./show.blitz.bg

Коментирай

OLD KYP

OLD KYP 13.02.2020 11:00

ПАДНА МИ В ОЧИТЕ !

йъкуйк.ж

йъкуйк.ж 13.02.2020 12:03

Abe, къф е тоя циганин?

SvilenPetkov

SvilenPetkov 13.02.2020 12:57

Човека си плаща бе бази!

racewar

racewar 13.02.2020 19:31

Smart na kurvite

Alex

Alex 13.02.2020 19:40

Ами те,хубавите ябълки,ги берат само циганетата.То май не останаха в България свестни младежи,та тая,ухилената си е хвърлила мрежата на това тъмнорусо създание.Е,може и да е парично достатъчно възможен...Е,стига вече с тия реклами не на професионализЪма,а на порното!

баба Вуна

баба Вуна 14.02.2020 14:12

Казва се ДОАН, а не Дуан

pena

pena 20.02.2020 17:17

Божеее,хубавите ябълки ,,,ги берат мургавите...Тази е много просто момиче. Не си знае цената.