logo

Няма да повярвате с какъв младок върти любов майката на Натали Трифонова

Няма да повярвате с какъв младок върти любов майката на Натали Трифонова

Красивата синоптичка на бТВ Натали Трифонова си има млад пастрок, който почти е неин набор.

Майка й Ванина си е хванала младо гадже, с когото от няколко месеца са неразделни. Според запознати, господинът е с над 15 години по-млад от нея и е чужденец.

Въпреки разликата в годините, започват връзка. Цялото й семейство, както и приятелите приемат младока и дори се шегуват, че двамата трябва да вдигнат сватба, пише "Галерия". 

Натали Трифонова събра погледите на Боровец СНИМКИ

Натали Трифонова пусна горещи СНИМКИ от почивката си в Куба


Доказателство за сериозните им отношения е фактът, че Ванина го взе със себе си на церемонията "Футболист на годината", на която Натали беше водеща. Впоследствие влюбените заминаха на почивка на Боровец. Самата синоптичка нямала нищо против новия си пастрок, макар двамата да са почти на една и съща възраст. 

Синоптичката се радвала, че майка й е открила любовта. Не е тайна, че Ванина се жени много млада за бащата на Натали, а на 22 вече е майка. Семейните отношения обаче буксуват и родителите се разделят когато Натали е малка. Татко й заминава за чужбина, заради това до ден днешен тя не е близка с него. Виждат се рядко и се чуват само от време на време. Трифонова осъзнава, че през всички тези години Ванина е била самоотвержена майка, която е правела всичко по силите си, за да се чувства тя добре. Затова сега синоптичката се радва, че майка й е намерила щастието, дори и с по-млад мъж. Но докато 50-годишната Ванина е на крилете на любовта, щерката май се е разделила с дългогодишния си приятел Доан Хасан. 

От доста време блондинката не е качвала нито една снимка с гаджето си, което е странно, предвид факта, че те нон стоп се показваха заедно./show.blitz.bg

Коментирай

Ах, банана

Ах, банана 08.02.2020 12:38

Ако съм с 10 години по-млад и съм чужденец, дали Натали няма да ми пусне?

Ех мечти мечти

Ех мечти мечти 08.02.2020 12:54

А как ти е книжката с парите ,когато седнеш на нея пак ли си метър и двадесет ?

кукуруку

кукуруку 08.02.2020 13:22

Първо се гледа паламарката и после парите.На тая и трябва яко мъндросване.

Бобчо

Бобчо 08.02.2020 14:41

Ми то,мургавкото,не по-лошо от русото,ама.....

Тоше

Тоше 10.02.2020 0:47

Майка и щерка ....живели сами ...бегай те със 100 от такива комбинации - испостници и алчници ....лицемерни и продажни без уважение към мъжете ...

гого

гого 10.02.2020 8:47

Откакто предната синоптичка се ожени за Плевнелиев - сега сичките се надяват някой такъв да ги вземе - много е на зор сиромашката да се ожени за чичко паричко.

Зрител

Зрител 10.02.2020 9:58

Браво Тоше,добре го каза.Такива са много опасни„Дете от майка вземат"казва народа .И на майката ли е турчин?Млада била като я родила-на 22.И сега двете търсите мъже с много пари.Хей жени,това ли е всичко на този свят?За какво ви е хубостта, като сте такива пройдохи?

Естет

Естет 10.02.2020 11:59

Няма нищо по-хубаво от секси зряла дама и много по-млад мъж. Има химия и баланс.