Наско от Б.Т.Р в схватка с полицията

Наско от Б.Т.Р в схватка с полицията

Заради многобройните си пътувания из страната и по света родните музикални звезди са пълни с истории от пътя, най-често свързани с неспазване на правилата за движение и превишаване на скоростта. А където има подобен тип нарушения, логично има и полицейска намеса. За такова култово свое изпълнение на пътя ни споделя и Наско от Б.Т.Р.

Любопитното при рок музиканта е, че той взима доста късно шофьорска книжка, но, както се казва, бързо наваксва пропуснатото. И е от хората, които не споделят избирателно случки и събития от живота си.

„Човек трябва да умее да се забавлява в крайна сметка и да не се взима на сериозно”, категоричен е Наско, който преди време влиза в шеметна схватка с родната полиция, която едва ли ще забрави някога.

„Тъй като аз много късно станах шофьор, някъде около 30-те, първата година, когато взех книжка, имахме две турнета едно в друго и почти не се прибирахме. Не давах на никой да ми кара колата! Много ми хареса да шофирам и навъртях около 100 000 за едно лято”, започва разказа си музикантът. И продължава:

„В Стара Загора ни спря един полицай. Бяхме с две коли, пълни с техниката. И ни казва: „Превишихте скоростта”. Отвърнах: „Щом така сте отчели, няма проблем”.

Видя ми името, не знаеше кои сме, не бяхме много известни тогава, но каза: „Наско, ти що така бързо караш? С какво се занимавате?”. „Музиканти сме”, отговарям аз. „Какво свирите?”, попита. „Рокендрол”, викаме ние.

„Добре де, къде ви е певицата?”. „Аз съм певицата”, изненадах го и доста се смяхме. А всъщност аз бях извършил нарушение, превишавайки скоростта, съответно имах глоба и акт. Но е хубаво, когато е весело.”

Днес, разбира се, Наско е достатъчно разпознаваем и вероятността подобна случка да му се случи, е твърде нищожна. И в двата случая обаче, певецът стриктно си плаща прегрешенията на пътя, и съвсем не разчита на славата да свърши цялата работа, както не малка част от колегите му в гилдията./show.blitz.bg

Коментирай

Боко Жабоко

Боко Жабоко 08.02.2019 14:22

Голем пич, да е жив и здрав!

taka e

taka e 08.02.2019 18:41

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9

Гей

Гей 08.02.2019 22:29

Наско певицата ... ауууу ... и как са кефи тоя рок енд рол титан... се едно се е мазал с купрол !

Видор

Видор 10.02.2019 1:55

Наско от БТР е образец на "мъжка путка" или "мъжленце пиченце".

Невчев

Невчев 10.02.2019 4:32

Видор е име на известен органист. Питам се, дали подписалият се като Видор е органист?

Видор

Видор 10.02.2019 8:28

Да, искаш ли да ми видиш органа?