На младини Ники Кънчев бил с наднормено тегло СНИМКА

На младини Ники Кънчев бил с наднормено тегло СНИМКА

Телевизионната звезда Ники Кънчев шашардиса интернет пространството със скъп спомен отпреди много години. Водещият на 'Стани богат" показа своя снимка от младини и шокира с вида си. 

На фотоса той позира до Стивън Тайлър и Джо Пери от групата "Аеросмит". Ники е застанал по средата на музикалните звезди и изпъква с надмнормено тегло, с което изуми всички, които го познаваме от по-слабия му период. 

Повод за този спомен се оказа рождения ден на Стивън Тайлър, който Ники нарича "един от най-безкомпромисните пичове в шоубизнеса". Той подчертава, че като облекло са си лика-прилика и с голяма радост се изфука, че е успял да се докосне до тези големи звезди преди години, когато телевизията и радиото все още не са били в плановете му. 

Всеобщото мнение в социалните мрежи е, че Ники Кънчев с годините се е разхубавил и изглежда доста по-добре, отколкото на младини. Не случайно на 59-годишна възраст продължава да е предпочитано лице за редица риалити програми./show.blitz.bg

Коментирай

Ас.

Ас. 01.04.2020 11:04

Тоя наглец до кога ще се бута в пространството? Стига давахте дума само натакива нахалитети! Дайте дума и на някой обикновен човек. Този може да си позволи да гледа АЕРОСМИТ ,защото припомнете си какви пари взимаше в НТ!

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 01.04.2020 14:41

http://coronavirus.eti.pw