Мъжът на Петя Дикова срази с много лично признание за... СНИМКА

Мъжът на Петя Дикова срази с много лично признание за... СНИМКА

Писателят Илиян Любомиров, който е съпруг на Петя Дикова, направи много лично признание в социалните мрежи, с което развълнува последователите си. 

Бившият панелист от предаването "На кафе" заговори за големия си син и хвърли всички в ступор от откровенията, които си позволи да направи публично. 

"Преди 5 години по това време не знаех къде се намирам. Точно бях станал баща и тепърва ми предстоеше животът ми да започне. Нямах идея колко пъти няма да спя и колко това няма да има значение, когато той заспи върху мен. И за хиляди въпроси не бях подготвен, но благодарение на него сега и аз знам повече. За космоса, крановете и рециклирането. За алпаките и за мечтаенето.

Сашето, този добър човек, вече повече момче, с див нрав, справедлив, честен и горд, изправен и безстрашен, любопитен и чувствителен, ми подари това да разбера кой съм. Аз съм татко.

Благодарен съм на моето момиче и на Господ за тези бързи 5 години. Дано да имаме още много такива. Честит рожден ден, сине", написа той в профила си във Фейсбук и със сигурност, ако след години синът му прочете това съобщение, ще бъде горд с баща си./show.blitz.bg

 

 

Коментирай