Мъжът на Гери Малкоданска разкри пола на бебето и разказа доста пикантна случка от Миконос

Мъжът на Гери Малкоданска разкри пола на бебето и разказа доста пикантна случка от Миконос

За втората бременност на синоптичката Гергана Малкоданска се заговори още в началото на лятото, след като къдрокосата красавица слезе от екран без никакви обяснения. До този момент тя не е коментирала това щастливото събитие в живота си, вероятно от суеверие. 

Изглежда нейната половинка - интериорният дизайнер Алекс Ковачев, не страда от такива суеверия и при гостуването си в предаването "Мармалад" разкри голямата семейна тайна. Той не само потвърди слуховете, че Малкоданска чака второ дете, но също така и от какъв пол ще е бебето. Най-награждаваният интериорен дизайнер разказа и доста интересна случка в Миконос, където с Гери се отдали на романтична ваканция, а известен диджей ги сварил по гащи в стаята. 

Пазената в тайна бременност на Гери бе разкрита от нейната половинка. Той огласи, че в живота им с Гери съвсем скоро ще се появи момиченце. Това ще е тяхно второ общо дете и трето за дизайнера. 

Водещата на "Мармалад" не пропусна възможност да зададе и по-пикантен въпрос на Алекс, след като в някои медии се появиха статии, че по време на романтична почивка в Миконос, Ковачев и Малкоданска били сгащени в интимен момент от хитов диджей. 

Алекс разказа, че след изключително натоварен ден на гръцкия остров  решили да се отдадат на релакс в джакузито на терасата на стаята си. В този момент забелязали, че на балкона до тях има фотографи, които снимат някакъв добре сложен мъж. Любопитството на Алекс надделяло и попитал компанията какво се случва. 

Така Гери и Алекс разбрали, че до тях известният DJ Снейк снима фотосесия. Оказало се, че преди няколко години Ковачев се е запознавал с него и така се заговорили и щракнали с него за спомен. "Да, хвана ни по гащи, защото бяхме по бански, но не е имало никакъв интимен момент", оправда се той./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ами унизително си е! Един

Ами унизително си е! Един 07.12.2021 23:10

кръчмарски певец, циганин без образование, да взема десет пъти повече от актьори в театъра и киното! И какво показва толкова - лиготии, кич-парцалки и циганска физиономия! Това e NOVA!!!