logo

Мъжът на Славена Вътова я разтърси, вече не иска...

Мъжът на Славена Вътова я разтърси, вече не иска...

Откакто е част от журито на "България търси талант" Славена Вътова е заета почти целодневно и вече не й остава толкова много време за най-близките й хора.

Моделката така се е увлякла да дава оценки, че съвсем е пренебрегнала семейството, а най-гневен от този факт е мъжът й Юлиян Цолов. Напоследък даже, той изглеждал направо отегчен до крайност до своята красива половинка, пише "Уикенд".

Кулагин срина със земята Славена Вътова! СНИМКИ

И вместо да й подарява цялото си време, когато е около него, бизнесменът все си намирал работа и ангажименти извън дома, с които да разнообразява сивото си ежедневие.

А когато били заедно пък, Славена и Юлиян били твърде мълчаливи - напълно противоположна гледка на тази, с която ги виждаме в профила на моделката в социалните мрежи.

Славена Вътова показа сочно дупе на старта на "България търси талант"!

Нещо повече - двамата не само, че не си говорели, но и дори не се държали за ръце, Юлиян дори вървял с няколко крачки встрани от Вътова, нищо че са женени само от четири години.

"Той не ѝ обръща никакво внимание. Все едно не е с нея", твърдят близки до семейството, като разбира се не пропускат да отбележат, че за това със сигурност е повлияла и тв изявата на Славена.

Славена Вътова показа най-голямата си слабост... СНИМКИ

Дали обаче само журирането на Славена Вътова в "България търси талант" е единствената причина за охладнелите отношения между нея и съпругът й, само времето ще покаже.

"Уикенд" припомня, че Юлиян Цолов преди години бе арестуван в САЩ по обвинение за извършване на измами при продажба на ценни книжа. Той е осъден на 4 години затвор, година и половина от които са заради бягство в Марбея, докато е бил пуснат под гаранция.

Наскоро бизнесменът подари луксозна вила в Марбея на съпругата си, често й правел подобни материални изненади, нищо че разговорите помежду им били дефицит./show.blitz.bg

Коментирай