logo

Муки продава имотите на Стоянка Мутафова с обява във фейсбук

Муки продава имотите на Стоянка Мутафова с обява във фейсбук

Дъщерята на покойната ни актриса Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева, продава имот, останал й в наследство от звездната й майка. Муки, както наричат писателката в светските среди, пусна обява в личния си профил в социалната мрежа, където обяви земя в морския ни курорт "Свети Влас" за продажба.

"Продавам наследствен парцел в град "Св. Влас" с панорамна гледка", написа Муки и добави телефонния номер на мениджъра на Стоянка - Евгени Боянов, който по всяка вероятност отговаря за сделката на Грубешлиева с евентуален нов собственик на терена.

Муки разплака мрежата с важна информация за Стоянка Мутафова

"Не става дума за пари. Тя си има достатъчно. Просто жената няма какво да прави този парцел. Тепърва няма да тръгне да строй къщи. Иска да го продаде, за да може някой да се радва на хубавото място и да бъде използваемо, разказват пред "Телеграф" близки на Муки.

Евгени Боянов, мениджър на Стоянка Мутафова: Липсата й е огромна!

От известно време насам се шушука, че Муки имала в наследство от доведения си баща Нейчо Попов и друг имот на родното Черноморие, затова и нямала нужда от още.

В момента Муки живее в дома, който обитаваха двете със Стоянка, до последния дъх на голямата ни театралка, в столичния квартал "Лозенец". В началото на месеца бе открита и паметна плоча на кооперацията, късето живяха и твориха Мутафова, Нейчо Попов и Георги Калоянчев.

Вижте какво си казаха Ламбо и Стоянка преди да напуснат този свят

Тогава Муки заяви: "Никога няма да продам дома на Стоянка и да оскверня паметта й. Тя живя тук 60 г. Всяко ъгълче ми напомня за нея и ще живея до края с тези спомени"./show.blitz.bg

Коментирай

Нина

Нина 03.08.2020 9:31

Правилно!

Шльоко

Шльоко 03.08.2020 19:05

Тая Муки е също много дърта, вече! Не вземе да осинови някое човече, защото иначе имотите и богатството и, скоро ще бъдат прилапани от имотната мафия и банките!,

Стефи

Стефи 04.08.2020 16:30

Ми как няма да продава Мукенцето, след като нЕма и един ден трудов стаж, понеже цял живот е била дъщерята на Стоянка! Аман от пиявици!

наче

наче 04.08.2020 18:58

Stiga s tova plashilo!

Марица

Марица 05.08.2020 8:07

сАщисвам.Помиярска информация.