Михаил Билалов се дегизира в центъра на София по време на разходка с млада дама ПАПАРАШКИ СНИМКИ

Михаил Билалов се дегизира в центъра на София по време на разходка с млада дама ПАПАРАШКИ СНИМКИ

Няма никакво съмнение, че актьорът и водещ на предаването „Стани богат“ Михаил Билалов, е изкарал незабравим Великден.

Екранният Джаро отпразнува Възкресението с голямата си щерка Данае-Анна, която от години живее във Франция с майка си. Младата дама пристигна у нас специално за най-светлия християнски празник, пише "Уикенд". 

В неделния ден, когато повече от сънародниците ни бяха заседнали на маса, пълнейки търбусите си с агнешко, яйца и козунак, Билалов се разходи с щерка си из центъра на София. Той се бе дегизирал с тъмни очила и шапка с козирка, но въпреки това бе разпознат от мнозина на улицата. 57-годишният актьор се бе пременил в тъмно синя блуза и дънки.

За разлика от него дъщеря му бе заложила на къси панталонки, черен чорапогащник, сив суитчър и бели кецове. На ушите й висяха големи обеци – халки, а косата й бе небрежно вързана с шнола.

Припомняме, че Билалов се разведе преди четири години със съпругата си Санае, която е от японски произход. Към днешна дата е обвързан със сценаристката Ваня Николова, с която се запознали на служебно парти.

Михаил Билалов има и втора щерка зад граница – Олга-Елена. Тя също обича да гостува на баща си по празниците и бе в София за Коледа и Нова година./show.blitz.bg

Коментирай

Le le

Le le 21.04.2023 11:03

Кво туй нещо бе ?

николай

николай 22.04.2023 23:13

ужас какво е това квазимодо

Бай Ху

Бай Ху 23.04.2023 11:03

Трайте бе капутляци, не е квазимодо, а е полу японче момичето.