Михаела Маринова потвърди за раздялата и призна, че е... ВИДЕО

Михаела Маринова потвърди за раздялата и призна, че е... ВИДЕО

Новата песен на Михаела Маринова "До безкрай" отбелязва съвсем нов етап в живота ѝ. Това призна самата изпълнителка в скорошно телевизионно интервю пред Нова тв.

"В момента съм на един много красив етап от живота ми. При мен непрекъснато тече някаква метаморфоза. Това ми помага и ми дава повод да творя. В песента говоря за новия етап, за това да изхвърлиш нещо старо, което си знаел, че не, че е тежест, но трябва да продължиш напред и да търсиш по-доброто. Всеки един от нас трябва да се стреми към най-доброто за себе си. Трябва да се ценим преди всичко, да се себеуважаваме, за да могат и всички останали да ни погледнат с тези очи".

Както е известно, Михаела Маринова беше гадже с футболиста Александър Дюлгеров от последните три години. Двамата бяха считани за една от стабилните двойки и дори се очакваше в скоро време да вдигнат сватба. Вместо Менделсон обаче, последва раздяла.

"Това са едни риторични въпроси, които съм си задавала много пъти сама на себе си. Любов ли е сълзи, когато падат. Любов ли е, когато си мълчим. Всеки сам за себе си може да си намери отговора. Моят е не! Трябва да си истински пълноценен и щастлив, особено когато си с някого", сподели още в разговора певицата.

След раздялата Михаела Маринова е по-секси отвсякога СНИМКИ

"Тя е началото на новия етап в живота ми, който ще заключа в един втори албум, по който работя. Този нов етап свързвам с израстването ми като артист. Новата Михаела е по-смела и по-дръзка в решенията си, в музиката си – в живота си като цяло.. Музиката лекува, спасява", добави още Михаела./show.blitz.bg

Коментирай

Legendary

Legendary 18.07.2022 11:24

Много красива. Освен, че е от малкото добри изпълнители. Възхищавам и се!

Hali Galli

Hali Galli 18.07.2022 13:19

Тази може да се стори красива и талантлива, само на циганина, който се е снимал с нея. или на някой друг подобен дегенерат.

Борис

Борис 19.07.2022 0:37

Една от малкото нормални двойки, както и добър изпълнител.

Фанито

Фанито 19.07.2022 4:15

Ще я пърпоря като моторетка . Супер пиче.

Нещо

Нещо 15.08.2023 23:06

Си се обьркала за помощта