logo

Мира Добрева разказа за срещата си с...

Мира Добрева разказа за срещата си с...

Телевизионната водеща Мира Добрева, която има афинитет към интервюта със столетници, разказва с възторг за срещата си със столетницата баба Захария. 

В личния си профил във "Фейсбук" тв водещата публикува емоционален разказ за срещата си със симпатичната старица, която успя да я разчувства. 

Мира Добрева преживя истински кошмар ВИДЕО

Мира Добрева копира голите СНИМКИ 18+ на Гала

"Тя е на 100 години. Казва се Захария. И е сладка точно като името си! Де що столетници сме снимали, но тя е първата, която ми дава интервюто права. Не ще да сяда! Вика: “На мен работа ми давай, не стол да сядам! От седене човек остарява. Не от труд.” Не спира да шета из къщата и градината. Чушките ще обере, доматите ще върже. Орехите ще начука. А що гатанки ме попита... и се смя като детенце, като не мога да отговоря. И легенди ми разказва, но артистично, с плам и възторг. Вика: “Аз съм актриса, какво си мислиш, Миричке? Завършила съм селския ВИТИЗ. Каквото ми кажете, това ще направя. Да копая ли наистина, или да имитирам, че копая?”, пише Мира.


И допълва: "Живее в село Горско Ново село. До центъра си ходи наред с младите - да пийне кафенце. Викам, питат ли те за съвет, бабичко? А тя: “Те сега младите сичко си знаят. Акъл не щат да им се дава...” Аз взех премного от баба Захария. Напълни ми душата и сърцето"./show.blitz.bg

Коментирай