logo

Мира Добрева преживя истински кошмар ВИДЕО

Мира Добрева преживя истински кошмар ВИДЕО

Мира Добрева бе на косъм от инцидент в градския транспорт. Водещата явно за първи път се качва в обществен транспорт и реши да заснеме това свое преживяване, което обаче не мина гладко и без малко да се озове в спешна помощ.

Телевизионната водеща се бе дегизирала с тънко яке с качулка, раница на гърба, спортен екип и слънчеви очила. И докато се мъчеше никой да не я разпознае, последва страшен гаф, който накара всички хора да вперят очи в нея. А Мира се размина на косъм от инцидент.

Мира Добрева копира голите СНИМКИ 18+ на Гала

Самата Добрева пусна клипче, с което се "хвали" с принцеското си повечение. Вижда се как тръгва да слиза от автобуса, но в същото време вратите се затварят и почти я притискат. Водещата се изплъзва едва-едва и е силно разтреперана от случилото се.

Мира Добрева се пусна по бански и изпоти мрежата! (СНИМКА 18+)

"Когато си мислиш, че слизаш от лимузина и някой ще те чака спокойно да си махаш на феновете", написа тя към видеото, като искаше да подчертае, че обикновено не използва градския транспорт. Нейните последователи се притесниха и заваляха въпроси за здравословното  състояние, които Мира подмина с мълчание./show.blitz.bg

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мира Добрева (@miradobreva_) on

Коментирай