Мира Добрева призна дали се развежда с Жоро Торнев

Мира Добрева призна дали се развежда с Жоро Торнев

Семейството на Мира Добрева и Жоро Торнев се срива. От няколко години съвместният им живот се е превърнал в истински ад. А най-лошото е, че потърпевши в такава ситуация са децата.

Мира сама призна, че е хванала Торнев в изневяра и трудно е понесла тази унизяваща ситуация. Върна му го, като призна в национален ефир за похожденията на съпруга си. След това той нямаше очи да погледне детето си, нито пък да си покаже носа навън. Все пак двамата намериха път един към друг. Сега обаче пак са в криза и Мира разказа любопитни подробности. 

Журналисти вбесиха Мира Добрева!

"Сега сме в криза. Все още е само момент, който и двамата се опитваме да надмогнем. Смятам, че за това е необходимо време. Двамата имаме силно духовно привличане, което е непобедимо. То е отвъд парите, отвъд имането и даването. В случаи като при нас ти просто си убеден, че си намерил другата си половинка, твоя човек. Ако оставим това настрана, въпросът е на физическо ниво как успяваш да продължаваш да правиш компромиси, да си също толкова интересен на другия човек, както е било преди време", споделя Мира пред "Уикенд". 

И допълва: "Хубавото е, че с Жоро не се предаваме на статуквото и битовизма, а се опитваме да се достигаме непрекъснато един друг. Не мога да каже, че в момента цъфтя от любов и радост в семейството , че съм намерила комфорта на душата си и всичко ми е наред. Напротив, никак не ми е наред. Минаваме пред много труден период, макар да сме си заедно".

Мира Добрева иска да става сурогатна майка

По повод изневерите на Торнев тя е категорична, че след като се е случило веднъж, сега в нея винаги има съмнения, че й кръшка пак. "Лошото е, че когато веднъж се е случило, това си стои. Искам, опитвам се точно чрез християнството да превъзмогна тези мисли. И на Жоро сигурно не му е лесно, тъй като мен почти непрекъснато ме няма. Той се грижи за сина ни, за домашните, за училището, за къщата дори", през сълзи споделя Мира Добрева./show.blitz.bg

Коментирай

една

една 19.06.2019 10:34

Не знам що не го чупи тоя. Има вид на много гаден мъж, който мирише даже от снимката.

МИД

МИД 19.06.2019 10:51

Интимните отношения затова са интимни защото са между двама души . Ако поведението на единият не се харесва на другият прекъсвайте връзката. Не е необходимо да занимавате пред цяла България кой какъв е как ви изневерява какво правил и т.н. Грозно е и нищо не печелите от това.

БОБ

БОБ 19.06.2019 11:53

Жоро , разкарай тази миризлива селянка докато е време .

1111

1111 19.06.2019 12:41

милата тя благоверна не гледаща в страни....то с толкова лигави излияния , човека се е огледал за някоя нормална жена, а не псевдо мадона с напомпани части по тялото си ( не само джуките)

мнение

мнение 19.06.2019 15:07

като мьжа ти работи и печели Мирке какви ги тьрсиш да те няма по цял ден и да миткосваш по телевизиите? Един дом има нужда от грижовна жена и домакиня чя.яч си сядай на дупето и посрещай мьжа си от работа./

123

123 19.06.2019 16:07

Щом е изневерил ,вече няма спирка. Или го приемай такъв, или го разкарвай.

иван

иван 19.06.2019 18:46

Мира, ела да те прасна и ще сте квит ...