Журналисти вбесиха Мира Добрева!

Журналисти вбесиха Мира Добрева!

Мира Добрева често споделя мисли и чувства в социалните мрежи. И е особено словоохотлива, когато е провокирана, още повече пък от… колеги. Последното, което буквално вбеси популярната тв водеща е актуален материал с нейно главно участие, който в момента дефилира активно в публичното пространство.

В него централна тема е тарифата, под която се твърди, че миловидната блондинка не приема участие в светско събитие. Става дума за колосалната сума от 10 000 лв. Ето какво отвърна Мира Добрева в социалните мрежи, вероятно в отговор на същото това писание:

„Когато не съм съвсем подготвена за интервюто, което следва, направо ме е срам. А като се замисля колко журналисти днес правят интервюта по мейла (човекът, за когото става дума сам си пише това, което иска да се чуе) или пък по телефона... Някои даже правят интервюта без интервюиран - или си измислят, или препечатват. Така получават хонорар за труд, който не са положили. Звъннете, бе хора, питайте. Ако Ви откажа - напишете каквото решите. Но поне усилието да се чуем е наложително. Иначе съвсем оплескана работа става”, пише журналистката.

Разбира се, тя не конкретизира причината за последния си пост, но е очевидно ядосана, че отново е попаднала като главна героиня в медийното полезрение./show.blitz.bg

Коментирай

Жена от село

Жена от село 02.04.2019 23:30

“Голямата журналистка”- нали??? Пази Боже,сляпо да прогледа!!!

нелс

нелс 03.04.2019 12:56

да би мирно стояло , не би чудо видяло. ама с манията да влезем всички в най-древната професия- става сложно

НЕЛИЯНА КОНСТАНТИНОВА

НЕЛИЯНА КОНСТАНТИНОВА 03.04.2019 14:16

НИЩО НЕ СХВАЩАМ ОТ НЕЙНАТА ИЗПОВЕД ЗА ХОНОРАРА

Дани

Дани 03.04.2019 15:39

Хайде стига с тази помакиня Не ни занимавайте с тази твар Видя се по същество каква е в БИГ БРАДЪР Торнев да се занимава с баба си Той си я избрал

нормален

нормален 03.04.2019 17:37

по досадно същество от това не съм виждал. горкия торнев