logo

Михаела Маринова цъфна без бельо  СНИМКИ

Михаела Маринова цъфна без бельо СНИМКИ

Без бельо ли е Михаела Маринова? Този въпрос си задаваха мнозина от гостите на промоцията й в столичен клуб.

Певицата от "Х Фактор" се появи с оскъден сатенен гащеризон, който подсказа, че не носи сутиен, а докато се движеше на сцената съмненията и за липса на бикини също провокираха публиката.

Михаела Маринова: В живота ми всичко се развива по правилния начин, щастлива съм

Провокацията й изненада всички, които до момента я познаваха в образа на доброто момиче. Вероятно и тя търси сензацията под неприлична форма, коментираха някои. Но на фона на концертната й изява, гласът й зашемети всички, пише "Хотнюз". 

Шок! Пребиха Михаела Маринова? СНИМКА

Маринова представи след дълго отлагане дебютния си албум "Стъпка напред" с концерт. Изпълнителката излезе на сцената заедно с някои от най-добрите български музиканти - Ангел Дюлгеров (китара), автор на почти всички аранжименти, Пламен Денчев (пиано), Радо Казасов (барабани) и Евден Димитров (бас), както и звезден отбор от гост-музиканти, които участват в албума.

"Стъпка напред", който се продуцира и издава от "Вирджиния Рекърдс", включва, както някои от най-големите хитове на певицата, така и нови, неиздадени до момента песни. Сред присъстващите на събитието бяха и доста нейни колеги, сред които Любо Киров и рапърите Павел и Венци Венц, които бяха част от шоуто на талантливата дама./show.blitz.bg

 


 

Коментирай

моето име

моето име 12.10.2020 12:27

За какво и е сутиен със тези гърдички колкото пет стотинки под балатум?!

Кое име

Кое име 12.10.2020 13:34

Гърдички няма, но има нещо скрито под висящото смокиново листо на препаската. Може да крие само дълъг полов орган и скротална торбичка.

Коци

Коци 12.10.2020 15:07

Мишето е симпатяга,но трябва да припне до д_р Енчев да пипне малко феиса, и по точно обаятелния орган.

Въх

Въх 12.10.2020 17:23

Много е грозен този плъх.

потресен

потресен 12.10.2020 21:37

Голяма грешка ще направи тази млада жена, ако се остави да я вкарат в рамките на чалгата Започва се с гадже футболист, без сутиен, без гащи. Следва силикон, пластики, джуки и на стари години ще пуска голи снимки за внимание. За нейно добро е да си запази натуралния вид!

Жоро

Жоро 13.10.2020 7:31

Готино пи*е. А прашки дали има?

ам ам

ам ам 13.10.2020 15:51

а потурите й дека са ва, има ли сладко по тях

Тони

Тони 07.03.2021 1:39

Разкарайте тази пача! На нищо не прилича и стига сте я пробутвали!Не кефи!!