Мегз и Рончев пак се награбиха на публично място СНИМКА

Мегз и Рончев пак се награбиха на публично място СНИМКА

Дизайнерката Миглена Каканашева и транспортният бос Румен Рончев бяха изловени от ловките камери на “Папараци” по време на романтичен обяд в лъскав ресторант в столицата.

Влюбените изглеждаха по-сплотени и близки от всякога и си гугукаха романтично. Рончев хранеше Каканашева, а тя не спираше да го прегръща и докосва. Това категорично отрича всички слухове, че популярната двойка се е разделила, защото Мегз се е хванала с милионерски наследник, който е изплувал от миналото ѝ.

Мегз проговори за първия си път! Призна, че...

Самата Мегз също подкрепи това твърдение като сподели на стори в инстаграма си кадри от романтична изненада, която половинката ѝ е приготвил за нея - малка торта под формата на сърце, на която пише М + Р.

Мегз изглежда все по-бременна... СНИМКА

Двойката предизвика истински медиен фурор с любовната драма, която преживя пред очите на всички началото на годината. Историята им по нищо не отстъпваше на сценарии от латино или турски сериал - с множество обрати, сълзи, припадъци и злонамерени близки, които искат да ги разделят за пари.

Мегз си призна за страшна лудост в Пловдив! СНИМКИ

В крайна сметка крехката Мегз устоя на кошмара и двамата с Рончев доказаха любовта си един на друг. Днес двамата се носят на крилете на любовта и сякаш нямат нужда от друго. А Мегз изглежда като нов човек - коренно променено държание, разхубавена и вечно сияеща./show.blitz.bg

Коментирай