Марта Вачкова с трогателни думи към самоубилата се актриса от "Откраднат живот"

Марта Вачкова с трогателни думи към самоубилата се актриса от "Откраднат живот"

"Откраднат живот" разби на пух и прах представите за български сериал. Този филм се превърна в любим на много зрители и вече седми сезон достига до сърцата им. Заплетеният сюжет не позволява дори премигване. А отстраняването на Ина Фотева (Ирина Митева - б.а.) не остави безучастни зрители и актьори. 

Социалните мрежи буквално преляха от емоционалния епизод, в който любимата актриса се хвърли в пропаст и с това завърши своето участие в сериала. Както стана ясно, самата тя е пожелала да напусне сериала и сценаристите са измислили доста оригинален начин, по който да я изкарат. Ролята й ще бъде запомнена и определено ще липсва на екран.

Оказа се, че не само феновете на сериала са под въздействието на перфектната игра на Ирина. Нейните колеги от филма също страдат от отсъствието. Марта Вачкова се привързала към своята колежка и без колебание изрази възхищението си към нея, веднага след като бе излъчена серията със самоубийството. 

И Д-р Тасев си тръгва от "Откраднат живот"

"Обичам те, Ирина.  Беше радост и смях! Дано пак", написа Марта, която е една от малкото актриси, които участват от първия сезон досега. Митева не се сдържа и през сълзи отговори, че обича всичките си колеги и за нея е било чест да снима заедно с тях./show.blitz.bg

Коментирай

АЛ КЛ

АЛ КЛ 20.04.2019 11:37

Добър филм, но ужасно тегаво озвучаване.

Малки сладки изродчета-журналисти

Малки сладки изродчета-журналисти 20.04.2019 13:23

Пишете "самоубила се" в кавички, да ви светна!

не се пише така

не се пише така 21.04.2019 21:13

Ясно е, че търсите ефекта и читателския интерес, но не се пише така! С написаното човек си мисли, че актрисата в действителност се е самоубила. А това в днешната действителност не би било нещо чезвичайно.