Мария Силвестър удари всички в земята! Няма да повярвате с кого си ляга

Мария Силвестър удари всички в земята! Няма да повярвате с кого си ляга

Тв водещата Мария Силвестър отново е щастлива след раздялата със 17-години по-младия от нея Михаил Пенев, с когото скъсаха миналото лято.

Дълго време тя се беше отдала само на краткотрайни авантюри, докато не срещна новия си любим. Гаджето й пак е по-младо от нея и двамата излизат заедно отскоро, пише "Галерия".

Двамата се запознават покрай общи приятели и любовта ги връхлита веднага, но все още не живеят под един покрив. Мария не бърза и да го представи и на 15-годишния си син Давид, който мечтае да стане изобретател.

Момчето изключително трудно преживява раздялата на известната си майка с баща му - певеца и актьор Силвестър Силвестров, и дори тръгва на психолог, докато се съвземе. „Аз съм съзнателен и много разумен човек и дори да има човек до мен, не бих го запознала с детето си толкова бързо и не бих заживяла с него така мълниеносно. За мен синът ми е най-важният фактор, който ще определи дали ще бъда с някой или не", сподели преди време Мария, която също преживява доста драматично развода си със Силвестър.

Двамата бяха женени 15 години и минаваха за едни от най-хармоничните двойки в родния шоубизнес и затова раздялата им през 2015 година изненада мнозина. Двамата дълго време бяха в обтегнати отношения и си разменяха остри реплики по медиите, но днес са заровили томахавките заради сина си.

Мария дори преди време си позволи да сподели с последователите си в Инстаграм шокиращи разкрития за края на връзката им.

„С Давид живеехме в апартамента на приятели, които ни го дадоха, докато се съвзема от развода. На 37 години останах на улицата и осъзнах, че трябва да започна от нулата. Така че, докато гледаш някой на екрана или няма значение къде, усмихнат, забавен, елегантен, ти не знаеш каква му е битката. Този пост е за силата. Каквото и да коства тя. И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци, не спят с мъж, за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото „така трябва", а защото не искат да си менкат травмите, докато не ги осъзнаят и разберат“, емоционално сподели Мария./show.blitz.bg

Коментирай

Roko

Roko 02.07.2022 10:06

Браво на Мария, силна личност! Важно е да разбере, че за млад партньор се плаща, не е лесно. Дано не се наложи да продава наследствени активи.

Коя

Коя 02.07.2022 11:17

Браво Мария,страхотна си. Умна,красива и човечна. Успех и не забравяй любовта. Накрая няма благодарни деца и роднини.

До Roko

До Roko 02.07.2022 17:18

А кога ще се светнат, че може не всички да спят с шефовете си, за да напреднат в работата?! Май никога! Затова плащат с раздели по 50 пъти в живота си! Клеветата е страшно нещо, както и унижението да се обясняваш за нещо, за което не си виновен! Унижението боли!

До Roko

До Roko 02.07.2022 17:20

И това е цената, която плащат, и за която не знаят! Причиненото страдание се връща като тяхна постоянна битка!

До Коя

До Коя 02.07.2022 17:33

За себе си, ако говорите, защото и Вие вероятно сте нечие дете! За едната благодарност не се отглеждат деца! За друго - обич! Когато родителството е бизнес, няма какво друго да стане освен неблагодарност! Но виж за любовта доста упражнения се правят!

kravar

kravar 03.07.2022 12:15

DRIS DRIS !

бай спас

бай спас 03.07.2022 15:38

ТОВА ДЕТЕ ЕДВАМ ЩЕ СЕ ОТЕБЕ НА ХУБАВА ПИИЧКА

........па

........па 03.07.2022 16:11

Писна на аудиторията да пишете едно и също за Мара и нещастния и развод.Напишете нещо и за бившия и съпруг чието име тя все още носи.

Борис

Борис 04.07.2022 11:10

Късмет в любовта!

Иванов

Иванов 03.09.2022 20:08

Марийчето грешка няма важно е да носи на много секс,защото по младите и любовници ще са издръжливи и ще си искат редовно а тя не може да се оправдава само с ангажименти