Мария Илиева се стопи, не прилича на себе си! (СНИМКИ)

Мария Илиева се стопи, не прилича на себе си! (СНИМКИ)

Мария Илиева направи драстична промяна за летния сезон и вече прилича на някоя засукана моделка. Вече няма нищо общо със закръглените си форми най-вече откъм дупе и бедра.

Изпълнителката вече с гордост демонстрира фигурата си по бански и къси шорти, пише "Уикенд" и не се притеснява от излишните тлъстинки по тялото си, с които се бе обзавела по време на бременността си.

Тогава Мария качи близо 20 килограма отгоре и след раждането полагаше неимоверни усилия, за да ги свали. А резултатите все не идваха, въпреки непрестанните диети и режими. Ето че с настъпването на лятото обаче, тя откри и своя начин да стопи веднъж завинаги упоритите паласки. 

Ето на кого Мария Илиева няма да изневери никога! (СНИМКИ)

Близки до певицата издават, че невероятния краен резултат при нея съвсем не се дължи на драконовски ограничения в храненето. За да се втари така, Илиева минала на модерната напоследък кето диета - или режим с ниско съдържание на въглехидрати и богат прием на мазнини. Консумирала предимно месо, яйца и зеленчуци, като се стараела в свободното си време да спортува активно.

Мария Илиева се пусна по бански в прегръдките на... (СНИМКИ)

Така за отрицателно време Мария Илиева се отървала от така упоритите 7-8 килограма, а промяната във фигурата й пролича още при участието на певицата в "Като две капки вода".

Мария Илиева мъкне бебето си по концерти

Предвид факта, че синът на певицата Александър е все още само на годинка, твърде е възможно добрата й фигура да се дължи и на непрестанното тичане и грижи, които полага в ежедневието си за него. Каквото и да е съчетанието, факт е, че много успешно й се отразява на външния вид.

В момента Мария Илиева съчетава личните с професионалните си ангажименти, защото е на турне и обикаля най-големите градове в България. Малкият й син пътува навсякъде с нея, а докато певицата е на сцената, за малкия Сашко се грижи детегледачка./show.blitz.bg

 

Коментирай