Мария Илиева се пусна по бански в прегръдките на... (СНИМКИ)

Мария Илиева се пусна по бански в прегръдките на... (СНИМКИ)

Мария Илиева умили Мрежата като публикува снимка със сина си Александър. Поп иконата все по-често започна да показва малкия си наследник пред своите приятели в социалната мрежа. 

Този път звездата и мъника са край басейна, където се опитват да избегнат жегите. Учудващо за всички, Мария се оказа изключително добър родител и сама гледа Александър. На кадъра ги виждаме облечени в бански в еднакъв нюанс, което направи впечатление и на нейните последователи във "Фейсбук". 

41-годишната певица от много време иска да се задоми. За съжаление все не попадаше на правилните мъже. Биологичният й часовник обаче започна да тиктака все по-учестено и тя реши да забременее от младото лъвче Георги. Светските клюки говорят, че дори го е излъгала, че взема противозачатачни. 

Удар под кръста! Бившят на Мария Илиева вдига сватба с друга, чака бебе

Уви, дори детето не успя да го задържи при нея и към днешна дата Мария отглежда сина си сама. Пред приятелки заявила, че с появата на Александър рязко си сменила приоритетите и вече мъжете не са от голямо значение за нея. Била убедена, че ще се справи и като самотна майка./show.blitz.bg

Коментирай

Asesino

Asesino 18.06.2019 16:19

А кога Ивчето Крачунов ще се пусне по анус след сондаж?

.......

....... 18.06.2019 23:32

Браво Мария, да ти е живо и здраво !

magaria

magaria 19.06.2019 0:57

За да ти пускат мацките,ти трябват много кинти,нали?Влез тук ги има !https://bit.ly/2vGdh7g