logo

Мария Игнатова е в шок, бившия й взе решение да...

Мария Игнатова е в шок, бившия й взе решение да...

Мария Игнатова направо не може да повярва на това, което направи наскоро бившият й съпруг Енчо Керязов, който взе едно от най-сериозните решения в живота си.

Световноизвестният цирков акробат изненада мнозина като влезе в политиката. Еквилибристът вече е част от местната власт в Ямбол и даже е станал заместник-кмет на града.

Мария Игнатова го закъса, принуди се да работи като...

Името му фигурира и в сайта на общината, като дори е поставен на първо място в ръководния екип на кмета Валентин Ревански. Последният спечели над 60% на изборите през есента като кандидат на "Пряка демокрация". Малко след това един от постовете след него зае Енчо.

Оказва се, че това решение не е било никак дълго обмисляно, защото Керязов получил покана да се включи в местната политика и приел на емоция с идеята да помогне на общината, пише "Галерия". Актобатът е тясно свързан с Ямбол, тъй като е израстнал там и е учил в местното спортно училище. 

Цирк! Рачков и Игнатова стигнаха дъното с капризите си!

"Искам да помогна на Ямбол, където съм израстнал и където имам много приятели. Приемам това като предизвикателство, не като влизане в политиката, а като влизане в обществения живот.", споделя Керязов, който винаги се е интересувал от развитието на града и е участвал в различни инициативи, въпреки че доскоро животът му преминаваше основно в чужбина.

Влизането в местната политика обаче по никакъв начин не означава, че окончателно прекратява кариерата си на цирков акробат. Той ще продължи да прави и благотворителния си спектакъл "Нощ на звездите", който дава рамо на деца таланти. 

Припомняме, че през лятото Керязов претърпя тежка операция на едното рамо, последвана от рехабилитация и дълъг възстановителен период. 

Няма да повярвате какво направи Мария Игнатова с Графа след раздялата с Рачков ВИДЕО

Най-доволни от настоящата ситуация били родителите на артиста, тъй като сега той и внуците им са по-близо до тях. Докато Енчо активно се занимаваше с акробатика, непрекъснато обикаляше света с жена си и двете им деца и близките им рядко ги виждаха./show.blitz.bg

Коментирай