Мария Бакалова се показа без сутиен и подлуди мъжете СНИМКА 18+

Мария Бакалова се показа без сутиен и подлуди мъжете СНИМКА 18+

Актрисата Мария Бакалова зарадва последователите си в социалните мрежи, след като реши да публикува своя предизвикателна снимка. 

Популярната българка е облечена с червен тоалет, но е без сутиен. Изпод разкопчаната й ризка се показва едната й гърда, което съвсем логично приковава вниманието на феновете й, както и разпалва мъжките фантазии.

"Щастлив вторник e...", пише Бакалова към горещата снимка, която само за броени минути събра над 5 хиляди харесвания в "Инстаграм". 

"Българска красота", "Секси Принцеса", "Кралица" - са само част от коментарите на феновете, които много й се радват.

Kaкто вече стана ясно, много скоро ще имаме възможност да гледаме Мария Бакалова в две нови холивудски роли. Нашето момиче влиза в актьорския състав на филма Fairyland, в който режисьорски дебют прави Андрю Дърхам с помощта на София Копола.

По-малка роля Мария ще има и в първия филм на комика Джери Зайнфелд - "Unfrosted: The Pop-Tart Story“. Той също премиерно ще се изявява като режисьор и продуцент.

Бакалова проби в Холивуд с участието си в "Борат 2“ със Саша Барън Коен. Бургазлийката участва в "Убийствена игра". Скоро ще се появи и в третата част на филма на Marvel "Пазители на галактиката". Тя ще участва и в "Меденият месец", комедия на която Мария Бакалова е и продуцент./show.blitz.bg