logo

Маги Халваджиян отвя Рачков с тези думи! СНИМКИ

Маги Халваджиян отвя Рачков с тези думи! СНИМКИ

Маги Халваджиян отвя с един замах Димитър Рачков и то без да му мигне окото. И преди да си помислите, че двамата са с влошени отношения, ще поясним, че става дума само за колоритна шега от страна на продуцента към тв водещия, но все пак достатъчно островърха.

На скорошната сбирка с феновете, която Халважиян направи, въпросите бяха директни, а някои от отговорите - не толкова очаквани. "Ами в падение си сега, какво да правим, възходът ти беше преди няколко месеца!", заяви с усмивка и намигване Маги към Рачков, а присъстващите избухнаха в смях.

Забъркаха Рачков в страшна далавера с много пари СНИМКА

Усмивките дойдоха най-вече заради липсата на Рачков като водещ в "Маскираният певец". Неговото място до Зуека на сцената в хитовия формат зае Герасим Георгиев-Геро. Според не малка част от феновете обаче, липсата на Рачков била, защото всъщност той се крие под една от звездните маски.

Новата на Рачков заживя в палата му за половин милион СНИМКА

Актьорът, който в момента е лудо влюбен в новата си изгора - плеймейтката Анита, не пожела да отговори, което даде още поводи за размисли в тази посока.

Горещо секс признание на Мария Игнатова прободе Рачков в сърцето! СНИМКИ

И е факт, че напоследък, вместо за тв изявите на Рачков, се говори повече за парите, които пръска по едрогърдата силиконова красавица, с която замени Мария Игнатова. Преди месец тв водещият дори й подари и годежен пръстен - разбира се, ултраскъп, нищо че двамата са заедно още само от половин година.

Новият на Мария Игнатова сложи Рачков в малкия си джоб! СНИМКИ

Припомняме, че Рачков представи официално новата си изгора на рождения си ден, а след това и на този на дизайнерката Кремена Халваджиян./show.blitz.bg

Коментирай