Луиза Григорова прости на майка си за...

Луиза Григорова прости на майка си за...

Луиза Григорова прости на майка си Ивет, след като през последните години майка и дъщеря бяха в леко обтегнати отношения заради... младото гадже на модната шефка, заради което тя се раздели с втория си съпруг - интериорният дизайнер Евгени.

53-годишната Ивет Григорова, на която никой не може да даде тези години заради безупречния й външен вид, с който конкурира манекенките в агенцията си, в момента е в Гърция с приятеля си Атанас Минев, където със сигурност продължава да събира погледите.

Луиза Григорова показа сестра си, вече е абитуриентка СНИМКА

В началото на връзката им дъщеря й Луиза Григорова изобщо не възприела като нормално случващото се в личния живот на майка си. Дори спряла да говори с нея, обвинявайки я в лекомислие, пише "Уикенд". Накрая обаче се примирила с избора й и днес двете отново си общуват, въпреки че, според изданието, младата актриса все още имала резелви за младока до нея.

Кървав ужас! Луиза Григорова си сряза два пръста! СНИМКА

Преди 3 години Луиза Григорова роди сина си Бран, а майка й Ивет заяви, че не се притеснява да я наричат "бабо", даже напротив – доволна е и не отказва да се грижи за хлапето, когато има възможност.

"Видях я в един ресторант. Знаех коя е, разбира се. Направи ми много хубаво впечатление, много усмихната, много красива. Изпратих й покана за приятелство във фейсбук и след това й написах съобщение", така е коментирал младокът до Ивет Григорова - Атанас. Нейната реакция също не пада по-долу:

"Той има много качества и нещата станаха постепенно. За любовта няма определение, а за самото влюбване смятам, че няма реално обяснение. Тук няма въпроси от типа на "как" и "защо", това просто се случва. Наско ме спечели с много качества, той е моята половинка, продължение на всичко това, което съм търсила. Ние имаме много общи интереси, мислим по един и същи начин, гоним едни и същи цели. Чувстваме се щастливи заедно"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Villy

Villy 24.07.2023 14:22

О,Господи,тази платена публикация е ужасна! И наричате тази дърта кранта красавица?! Много извратено мнение имате!

Вий

Вий 24.07.2023 17:07

НИТО МАЙКАТА, НИТО ДЪЩЕРЯТА ИМАТ ДОПИРНА ТОЧКА С КРАСОТА. КАК К ДА СРАВНИ АННА КУРНИКОВА РОДИЛА ДЕЦА И ЛУИЗА???? А СРАВНЕНИЕ М/У ЛИ ХЕРЛИ И ТАЯ КРАНТА ИВЕТ??? КОСМИЧЕСКА ДИСТАНЦИЯ.

абе

абе 24.07.2023 20:09

и на двете курви директно в гъзъ ! Евентуално само фостата!

МАМА

МАМА 24.07.2023 21:13

стига пернишки трагедии

Лудница

Лудница 24.07.2023 21:41

Пернишки парантии

Анонимен

Анонимен 24.07.2023 22:02

И майката и дъщерята търсят к.р

Белото

Белото 24.07.2023 22:10

Добре де, защо ни занимавате с две леки жени ? На кого му пука коя колко мъже е прекарала през кревата. Леки жени - имам предвид на килограми, да не си помисли някой за други работи.

Христо

Христо 24.07.2023 22:45

Тая грозотия я наричате хубавица? Завиждам ви на критериите!! Само ме разбрах смисъла ма статията и защо ни занимавате с подобни глупости!?!

Бибо

Бибо 25.07.2023 14:12

Луйза има страхотна катерица

Stoyanova

Stoyanova 26.07.2023 10:14

Не е сигурно колко истина има в статията ви... със сигурност не е в Гърция Ивет. Засякох я да мери бански в известен столичен магазин и беше с приятелка. Жената си изглежда на колкото е и вероятно има качества и достойнства, които близките й оценяват.

Мони

Мони 26.07.2023 13:05

Дано щастието на Ивет с младока продължи по-дълго, но все пак ще дойде ден, когото той ще се почуди какво прави с тази бабичка/след 15 години например/.Такъв е живота. Няма да е първата изоставена от младок.

тфрде

тфрде 15.11.2023 21:15

ба ба, младо гадже, тя е минала климактериума и е суха като подметка, вие не знаете какви глупости пишете