logo

Луиза Григорова изплю камъчето! Кръстила е сина си Бран, защото...

Луиза Григорова изплю камъчето! Кръстила е сина си Бран, защото...

Актрисата Луиза Григорова-Макариев стана майка за първи път в края на месец септември. Тогава на бял свят се появи малкият Бран, чието име стана повод за догадки - какво значи, на кого е кръстен.

Някои предположения дори стигнаха до Бран Старк - героят от "Игри на тронове". Ще разочароваме феновете на сериала, тъй като Луиза не го е гледала и не е избрала името от там. Истината е съвсем различна. 

В ефира на NOVA актрисата сподели, че с мъжа си са открили името Бран в списък със стари български имена. "Бран е старо славянско име, което с времето се е превърнало в Бранимир. Зад него стоят страшно много значения. И още - оказало се, че има уелски бог, който се казва Бран и той е покровител на моретата. Това било в унисон с техните мечти - синът им да расте силен и смел", сподели тя. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on

Самата Луиза Григорова е наистина на върха на щастието, като споделя, че очаквала с нетърпение срещата с бебето, но не очаквала да е толкова хубаво. Двамата са навън от шестия ден след раждането, като не са пропускали и ден след това. Понякога на разходка с тях излиза и майката на актрисата. "Много сме добре и е изключително приятно. Ролята на майка се оказа нещо, което много ми харесва. Не очаквах, че ще е толкова хубаво. Откакто малкият е вкъщи съм изгубила ума си", допълва чаровната актриса.

Самият Бран засега е много спокойно дете, което има "добри очи". Засега всичко върви много добре. Но Луиза Григорова споделя, че и нерядко мисли за бъдещето на детето си. По думите ѝ би ѝ било странно, ако той не се занимава с нещо, свързано с изкуството, тъй като все пак ще расте в такова семейство, но е категорична - с каквото и да се занимава, тя няма да има нищо против и ще го подкрепя./show.blitz.bg

Коментирай

Незнаен

Незнаен 20.10.2020 21:58

Славянин в Уелските среди е означавало роб, така са наименували славяните, но иначе идеята за роб, представен като Уелски Бог не е без чар...

Братиньо

Братиньо 21.10.2020 7:15

Бран ?!!! Добре,че не е €б@н...

Ами,

Ами, 21.10.2020 19:26

Бран значи-битка, бой, сражение, схватка, стълкновение, борба, защита, отбрана, война.Бранимир-значи буквално битка за мир.Така,че да не си измисля Луиза."Славяните" са измишльотина на Екатерина Велика за да завоюва балканските племена. И руснаците не са "славяни" а вяряго-монголи.

Коя

Коя 21.10.2020 22:01

Поредните изгъзици ,иначе и Луиза е куха лейка ,с нулева обща култура