Лили хлътна по 41 г. по-млад мъж

Лили хлътна по 41 г. по-млад мъж

"Аз си падам по него", призна Примата

80-годишната естрадна звезда Лили Иванова призна, че има нов фаворит. Той се нарича Асаф Авидан и е с 41 г. по-млад от Лили.

„Това е моят любим израелски певец, аз си падам по него, имам всичките му дискове. Той свири на всички инструменти, пее безумно, не знам защо не го поканят в България да направи концерт“, споделя певицата.

Авидан преди месец е навършил 39 години, а преди броени дни Иванова официално закръгли 80, пише „Телеграф“. 

Асаф е роден в Израел, но детството си прекарва в Ямайка, където семейството му живее повече от 10 години. Авиан посвещава няколко години от живота си на филмовото изкуство и завършва анимация в Израел. Тежката раздяла с дългогодишната му приятелка обаче го кара да смени посоката в своя живот и Асаф изцяло се отдава на своето хоби и страст - музиката. 

Явно Лили отскоро е фен на израелския певец и е пропуснала, че на 1 май 2014 г. е имал концерт в София в зала 3 на НДК. /show.blitz.bg

Коментирай

Николай

Николай 01.05.2019 17:23

Аман вече от тая бабичка

taka e

taka e 01.05.2019 23:38

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq