Лили Иванова върна усмивката на Христо Мутафчиев след драмата с баща му! (СНИМКА)

Лили Иванова върна усмивката на Христо Мутафчиев след драмата с баща му! (СНИМКА)

Няколко седмици преди Христо Мутафчиев да отбележи своя 50-годишен юбилей и само два дни след успешната церемония по раздаването на наградите „Икар”, с чиято организация той се занимаваше през последните месеци, в живота на актьора се случи поредната жестока драма. Той загуби баща си Стефан Мутафчиев, а два месеца по-рано от този свят си отиде и майка му Драга Мутафчиева.

По време на раздаването на наградите „Икар” обаче, на която присъства и примата на родната популярна музика Лили Иванова, Христо Мутафчиев е в изключително жизнерадостно настроение. Потвърждава го и снимка, на която той е в компанията на примата и кметът на София Йорданка Фандъкова.

Именно това е и фотоса, който успява да разведри дори и минимално Мутафчиев в този толкова труден за него момент. Актьорът го публикува в социалните мрежи в деня, в който губи майка си, сякаш за да покаже, че всеки е сам в болката си, а това, което хората виждат в него, трябва да е позитивно и с усмивка.

Трагедията е огромна! Стана ясно от какво е издъхнал таткото на Христо Мутафчиев!

Както вече ви информирахме до по-миналата година таткото на актьора работеше като секретар на читалище „Васил Левски” в Карлово и бе изключително обичан от местните в Карлово, както и от колегите си. Той е бил болен от година и нещо, но след смъртта на съпругата си Драга, е рухнал психически. Често споделял пред приятели, че не може да прежали Драга, която също се ползваше с голямо уважение в града. Дълги години тя работеше в община Карлово./show.blitz.bg

Коментирай

Ваня

Ваня 31.03.2019 12:02

Невероятен колега ! Почивай в мир, Стефане ! Амин !

Ваня

Ваня 31.03.2019 12:03

Невероятен колега ! Почивай в мир, Стефане ! Амин !