logo

Лили Иванова си показа бельото пред 100 кила СНИМКИ

Лили Иванова си показа бельото пред 100 кила СНИМКИ

Вчерашният ден тръгна мрачно за Лили Иванова, след като отиде първа да си вземе последно сбогом с нейната добра приятелка Стоянка Мутафова. По-късно обаче настроението й се оправи по време на поредния й концерт в НДК.

Примата на естрадната музика показа младежки дух и не спря да рипа неуморна на сцената. Разбира се, и този концерт не мина без гаф, а както знаем, всяка крачка на Лили е следена изкъсо и нищо не остава незабелязано.

Вижте каква пенсия гласуваха депутатите на Лили Иванова

Не можем да отречем, че за своите 80 години Лили изглежда зашеметяващо. Подчерта го с черна дантелена рокля, която се оказа доста прозрачна и бельото на певицата лъсна. Високите токчета не се оказаха толкова удобни и по средата на концерта тя ги свали и започна да припка в залата като тийнейджърка.

Потрес! Лили Иванова с гол портрет... СНИМКА

Впечатление направи, че басистът Веселин Веселинов - Еко е седнал на стол, а до него беше подпряна патерица. Единият му крак беше в обувка , а другият с чехъл и вдигнат нависоко. "Навехнал си го е, затова сме го заковали тука:, обясни Иванова.

Наш репортер видя на първите редове кмета на София  Йорданка Фандъкова и рапъра 100 кила, които не спряха през цялото време да пригласят на песните на Лили и да я аплодират шумно./show.blitz.bg

Коментирай