logo

Лили Иванова се ядоса и изтри... СНИМКИ

Лили Иванова се ядоса и изтри... СНИМКИ

Лили Иванова изтри посред нощ последната си фотосесия. Примата на родната популярна музика махна от страницата си в социалната мрежа кадъра, с който беше обявила нови дати за турнето, вероятно защото самата снимка предизвика повече шум, отколкото отпадналите концерти заради доволното количество фотошоп на нея.

Пред обектива певицата позира с червени дрехи и червило в същия цвят, но по кожата на лицето й няма нито една бръчка. "Хубаво ги обработват тези снимки, но няма как да е на тези години и да е без нито една бръчка, това е нереално и глупаво. Ние я обичаме заради това, което е, а не заради външния вид", гласи коментар на възмутен фен на Лили в мрежата.

Лили Иванова зашемети с визия! Подмлади се с 30 години! СНИМКИ

А в друг се казва шеговито, че изпълнителката явно е взела пример от актуални инфлуенсърки, които така си обработват кадрите, че после е доста трудно човек да ги разпознае на улицата, пише "Телеграф".

Лили Иванова се обясни в любов на... актуален министър СНИМКА

Екипът на Лили Иванова едва ли е приел с охота всичките тези коментари и статии по темата и затова в малките часове на нощта фотосът беше изтрит от страницата й. Сега вероятно датите за концертите отново ще се появяват в профила на примата, но с променена снимка./show.blitz.bg

Коментирай

Колев

Колев 23.01.2021 11:09

Тази няма да миряса, докато съвсем не стане за смях.

Ивайло Крачунов

Ивайло Крачунов 23.01.2021 15:59

А моя възлюбен ебач Свиня Пеевски няма да го закачате, а мен не знаят като ивка общата

Ендри

Ендри 25.01.2021 1:44

Винаги е била грозна, алчна, злобна и посредствена. Боли ме....дали е изтрила или не карикатурите.